2777
2789
عنوان

شوهر بچه نه نه

237 بازدید | 9 پست

شوهرم یه باغ داره تو شهریار میخواد فردا بره کار کنه اونجا منم گفتم تو فردا برو منم جمعه با دوستم و بچه ها میایم .مادر شوهرم هی زنگ میزنه فردا میای راهها بسته هست بیا آشنا ببین راهت بدن.منم گفتم میری خودت برو ۴۰ سالته نمیری هم نرو به حرف مادرت کار نداشته باش خودت تصمیم بگیربرا رفت یا نرفتن  

بعد گفت تو نیای من با یکی دیگه می رم منم گفتم برو .حالا میگه من شوخی کردم باهات.چرا تو هر سری میخوایم بریم باغ باید با دوستات بیای اونا نیان نمیریم منم از حرصم اینجوری گفتم تو نیای با یگی دیگه میرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=204932756]من نفهمیدم خب شما گفتی فردا برو مادرشم گفت .من میگم خودت تصمیم بگیر بیا یا نه اون برات تعین و تکلیف نکنه.من از خدامه نره الکی میگم برو فکر نکنه نقطه ضعف دارم رو رفتنش

آخه این حرفش بد نیست به من گفته تو نیای با یکی دیگه میرم

چرا بده ..ولی مگه نمیگه شوخی کردم .شوخی خوبی نیست وای شاید واقعا شوخی کرده .موضوع خیلی جدی نیسا خودتو ناراحت نکن دوستم