۱۲ ساله اون زمان غول بودن الان نسل در نسل کوچیک تر
بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
دیگه قبلا اینطوری بوده مثلا حضرت فاطمه۹سالگی ازدواج کرده .
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
دیگه 12 سالگی اغراق هنو پریود نشده و رحم آمادگی نداشته میخوان بگن یعنی خیلی بچه بودیم شوهر کردیم... من هر کی دیدم بالای 15 تفاوت سنی داره با بچه ش اگر سنش و کم نکرده باشه خودش... بعد رسم بوده حتی پسر 16 ساله زن میگرفته
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
دیگه 12 سالگی اغراق هنو پریود نشده و رحم آمادگی نداشته میخوان بگن یعنی خیلی بچه بودیم شوهر کردیم... ...
عزیزم حضرت فاطمه هم ۹سالگی ازدواج کرد و بچه دار شد کجاش اغراقه ؟ مادربزرگ من اولین بچش رو ۱۳ سالگی اورده .
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
ائمه فرق دارن با ادمهای عادی. در ضمن دخترای قدیمم دیگه شاید اینقدر زود ازدواج میکردن ولی س ...
بله اینم هست .
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم حضرت فاطمه هم ۹سالگی ازدواج کرد و بچه دار شد کجاش اغراقه ؟ مادربزرگ من اولین بچش رو ۱۳ سالگی ا ...
حضرت فاطمه 1400 سال پیش بوده ساختار بدنی خیلی فرق داشته هر چی زمان میگزره بدن ها ضعیف و ناتوان تر... مادربزرگ شما خیلی زود به بلوغ رسیده که پریود شده و ساختار رحمش شکل گرفته... خاله من 12 سالگی ازدواج کرده بعد بچه میخواستن ازش آخر بردن پیش ماما گفته این نازاعه چرا بچه دار نمیشه دکتر هم گفته خاک تو سرتون که ازی بچه توقع بچه دارین این ساختار بدن کامل نشده وگرنه سالم
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بعضیا قبل دوازده سالگی میشن.پس اینایی که میگن دختر یازده ساله مادرشد چیه؟
من به عینه ندیدم به نظرم وقتی نگاه میکنم دختر یازده ساله فامیل انقد ضعیفن رابطه بگیرن اگه نمیرن ضعیف میشن... اگه بخوان بچه بیارن مردن سر زا
حضرت فاطمه 1400 سال پیش بوده ساختار بدنی خیلی فرق داشته هر چی زمان میگزره بدن ها ضعیف و ناتوان تر... ...
اصلا کلا قدیم فرق میکرده اخه زودترم پریود میشدن اکثرا . الان ۸۰ یا ۹۰ ساله های خودمون بچه های بزرگشون باهاشون ۱۲ یا۱۳سال اختلاف سنی دارن . الانم مگه نشنیدی سن بلوغ کمتر شده خیلیا زیر ۱۴ پریود میشن . تو همین سایت خیلیا میگفتن دخترمون ۱۰ یا۱۲سالشه پریود شده و کلی ناراحت بودن
الان عروس داییم ۱۴ سالشه بارداره دو تا هم سقط داشته با شوهرشم ۱۵ سال اختلاف سنی داره وقتی میبینم دخترای با سن پایین رو شوهر میدن از زندگی سیر میشم اعصاب و روانم بهم میریزه
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷