سلام من ی بچه هفت ماهه دارم از اول که بدنیا اومد خیلی گریه میکرد که متوجه شدیم بعد دوماه رفلاکس پنهان داره شیر خودمم نخورد شیر خشک خورد بعد خوردن داروهاش تو ماه سوم ی مقدار بهتر شد ولی همچنان باز هم گریه هاش زیاد بود و بسیار کم خواب از همون اول تقریبا تو چهارتا پنج ماهگی یکم آروم گرفت خودش بازی میکرد بهتر شده بود تا الان که دوباره یک ماهی میشه وحشتناک گریه میکنه جاشو خشک میکنم غذاشو میدم هیچ کجاش درد نداره چون وقتی من میشینم ساکت میشه اصلا نمیزاره تکون بخورم تمام تایمی هم که بلند میشم کاری انجام بدم جیغ میزنه حتی یک ساعتم جیغ زده ولی تا نیومدم آروم نشده شب دوازده میخوابه صبح نه بیداره مجموع خواب طول روزشم به زور شاید بعضی وقتا دوساعت بشه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنید وابستگی شدیدش به من کلافم کرده مداوم نق میزنه خودم دارم مریض میشم انقدر عصبی میشم و تو خودم میریزم دعواش نمیکنم چون بارها امتحان کردم بدتر گریه میکنه و خودمم عذاب وجدان میگیرم و میترسم با دعوا کردن پرخاشگر و عصبی بشه در آینده چون خیلی کوچیکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم این وابستگی شدید نیست... اقتضای سنشه.. هروقت بهت نیاز داشت که پیشش باشی پیشش باش... ول کن کار خونه رو.. بزار هرکس هم هرچی میگه بگه... این فقط یه دوره ست.. خیلی زود تموم میشه میره.. ولی بعدش عذاب وجدان که به بچه ت خوب نرسیدی میمونه تو وجودت.. من یه اشتباهی کردم تو هفت هشت ماهگی دخترم که دقیقا مثل دختر تو بود ولش میکردم گریه کنه و تندتند به کارای خونه میرسیدم و غذا درست کنم.. الان میگم چه اشتباهی کردم.. اصلا خونه داغون میموند غذا درست نمیشد مهم نبود.. بچه م مهم بود.. اشتباه کردم.. خیلی.. حالا کی قدر میدونه
عزیزم این وابستگی شدید نیست... اقتضای سنشه.. هروقت بهت نیاز داشت که پیشش باشی پیشش باش... ول کن کار ...
عزیز مشکل من اینه که تمام طول روز دلش میخواد پیشش باشم حتی سرویس میرم یا میرم براس خودم غذا آماده کنم وحشتناک گریه میکنه خوابم که نداره تو طول روز حداقل یکم استراحت کنم دختر شما هم اینطوری بود؟
عزیز مشکل من اینه که تمام طول روز دلش میخواد پیشش باشم حتی سرویس میرم یا میرم براس خودم غذا آماده کن ...
بچه با بچه فرق داره.نمیشه مقایسه کرد.اگر میتونی از کسی کمک بگیری حتما این کارو کن.تا این دوره رو کمتر بهت فشاربیاد و ردش کنی بره.مثلا خواهر مادر خووهرشوهر مادرشوهر.مثلا یکی دو ساعت ازشون خووهش کن بیان خونه ت و بچه رو نگه دارن تا تو کاراتو کنی یا استراحت کنی
یعنی هنوز دندون درنیورده؟ قاعدتا باید درخدمتش باشی دیگه بین روز که میخوابه کاراتوانجام بده ولی سعی کن بیشتر باهاش بازی کنی شعر بخونی براش مکعب بچینی وتشویقش کنی که اونم بچینه اسباب بازیهای جغجه ای جلوش بذاری حموم ببریش تو تشت بذاری آب بازی کنه ودرکل خسته اش کنی تا هم ازکنارهم لذت ببرید هم کیفیت خوابش بهتر بشه یه فرضیه دیگه هم هست ممکنه درست سیر نشه به اندازه کافی خودت شیر داری وغذای کمکی روشروع کردی خوب غذا میخوره