2777
2789

مادر بزرگم سنش بالاس کرونا گرفته ۳۰ درصد هم ریه اش درگیر شده امشب هم بستریش کردن چند روز پیش خونه بوده میخواستم زنگ بزنم حتی برم پیشش از پنجره همو ببینیم ولی شرایط جور نشد نتونستم تماس بگیرم اگه خدایی نکرده زبونم لال چیزی بشه من خودمو چجوری ببخشم؟ واقعا حالم بده😔😔😔خیلی دوسش دارم منم میمیرم بدون اون😔😔😔😔😔

ایشالله چیزیش نمیشه❤

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی ایشالا که سالم برمیگرده کنارت عزیزدلم  ولی کاش بیمارستان نمی بردیدش اونجا ادما وقتی حال ب ...

فقط برا سی تی اسکن ریه رفتن ولی بستری کردن ماذ بزرگمم خیلی استرسیه روحیش حساسه واقعا نگرانم

میشه رفت عیادت؟؟؟؟

بپرس، حالا احتمالا بشه...براش عصاره گوشت و بلدرچین درست کن ببر، بهش بده،خیلی کمک می کنه بهبودی، انشاالله صحیح و سالم بیاد بیرون، خیلی خیلی فقط مراقب باش اگر میری

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

من مادربزرگم سرطان داشت اوایلی کرونا اومده بود فوت شد شوهرم نذاشت من برم هم تشی جنازه هم مراسمای ختمش هنوز رو دلم مونده امشب همش زار زدم با فیلماش😭😭😭😭

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
من مادربزرگم سرطان داشت اوایلی کرونا اومده بود فوت شد شوهرم نذاشت من برم هم تشی جنازه هم مراسمای ختم ...

اخ داغ عزیزا بد دردیه مخصوصا توی این دوران کرونا 😔 خدا رحمتشون کنه

اخ داغ عزیزا بد دردیه مخصوصا توی این دوران کرونا 😔 خدا رحمتشون کنه

قربونت😞

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑