2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاگردی از استاد پرسید: خواهش می کنم به من بگو از کجا باید یک انسان خوب را تشخیص دهم؟

استاد جواب داد: تو نمی توانی از روی سخنان یک فرد تشخیص دهی که او یک انسان خوب است، حتی از ظاهر او هم نمی توان به این شناخت رسید. اما می توانی از فضایی که در حضور او به وجود می آید، او را بشناسی؛ چرا که هیچ کس قادر نیست فضایی ایجاد کند که با روحش سازگاری نداشته باشد!

انرژی-مثبت#   ، موفقیت# ، نوبیتکس#   ، صرافی_آنلاین#  

📚 آینده ات را شکل بده

✍🏼 جسیکا آدامز

📍 با تجسم آینده، خواسته هایت را جذب کن.

آنچه دلت میخواهد در راه است، کافی است با تجسم آینده خواسته هایت را به سوي خود جذب کنی.

جسیکا آدامز که علاوه بر نویسنده بودن ستاره‌شناس و پیشگو هم هست، در این کتاب به ما یاد میدهد که با استفاده از نقاشی، طراحی، تجسم خلاق، تکرار عبارات تأکیدي مثبت و توجه به نشانه ها و قدرت قانون جذب، میتوانیم

آینده‌ي آرمانیمان را شکل دهیم و به موفقیت، ثروت شغلی عالی، همسر دلخواه و سلامتی دست یابیم...

خودشناسی# ، موفقیت# ، نوبیتکس# ، قانون.جذب#  

اگر به کاری که انجام میدهی باور داشته باشی

اگر به راهی که می روی ایمان داشته باشی

آن کار برایت بدون استثنا انجام میگیرد...

این باور ، انرژی فوق العاده ای به تو می دهد

واین انرژی در ذهن ناخودآگاه تو  شور و شوقی عمیق ایجاد میکند

وارتعاش عالی می فرستد..

آنگاه همه چیز دست به دست هم میدهد تا رویدادی عالی برایت رخ دهد

موفقیت# ، مثبت-اندیش#   ، انرژی.منفی.نداریم#   ، نوبیتکس#  

تمرین کنیم که در هنگام ناراحتی با یکدیگر صحبت کنیم؛ نه در هنگام عصبانیت!

صحبت در زمان عصبانیت تنها اوضاع را بدتر می کند و صحبت در زمان ناراحتی موجب میشود دلخوری باقی نماند

افکار_مثبت#   ، نوبیتکس# ، موفقیت# ، عصبانیت#  

اگر ناامید شوی و بگویی "نمی شود"

کائنات می گوید: فرمان بردارم سرورم و

تو به آرزوی خود نمی رسی

وقتی احساس خوبی داشتی و هم جهت شدی زمان پدید آمدن آن رویا نیز فرا میرسد

کاینات# ، موفقیت# ، نوبیتکس# ، قانون.جذب#  

شاگردی که شیفته استادش بود تصمیم گرفت تمام حرکات و سکنات استادش را زیر نظر بگیرد. فکر می کرد اگر کارهای او را بکند فرزانگی او را هم به دست خواهد آورد. استاد فقط لباس سفید می پوشید، شاگرد هم فقط لباس سفید پوشید. استاد گیاهخوار بود شاگرد هم خوردن گوشت را کنار گذاشت و فقط گیاه خورد. استاد بسیار ریاضت می کشید و شاگرد تصمیم گرفت ریاضت بکشد و برای همین هم روی بستری از کاه می خوابید. مدتی گذشت. استاد متوجه تغییر رفتار شاگردش شد. به سراغ او رفت تا ببیند چه خبر است. شاگرد گفت: «دارم مراحل تشرف را می گذرانم. سفیدی لباسم نشانه ی سادگی و جستجو است. گیاهخواری جسمم را پاک می کند. ریاضت موجب می شود که فقط به معنویت فکر کنم.» استاد خندید و او را به دشتی برد که اسبی سفید از آن می گذشت. بعد گفت: «تمام این مدت فقط به بیرون نگاه کرده ای در حالی که در اصل  امور ظاهری و تقلید از آن بدون تحول درونی  ،اهمیتی ندارد. آن حیوان را آنجا می بینی؟ او هم موی سفید دارد، فقط گیاه می خورد و در اصطبلی روی کاه می خوابد. فکر می کنی ممکن است او هم  روزی استادی واقعی شود؟

موفقیت# ، خودشناسی# ، نوبیتکس# ، تمرکز_ذهن# ، ذهن_ثروتمند#  

هر چیزی را که عمیقا باور داشته باشی برایت به واقعیت بدل می شود. تو آنچه را که می بینی باور نمی کنی بلکه آن چیزی را می بینی که قبلا به عنوان یک باور انتخاب کرده ای

پس باید :باور های محدود کننده ای را که مانع موفقیت تو هستند شناسایی کنی

باور_داشتن# ، نوبیتکس# ، موفقیت# ، ایده_کسب_کار#   ، صرافی_آنلاین_نوبیتکس#   

دیروزت خوب یا بد گذشت

مهم نیست

امروز روز دیگریست

قدری شادی با خود به خانه ببر

راه خانه ات راکه یاد گرفت

فردا با پای خودش می آید

شک نکن

شادی# ، ذهن_ثروتمند#   ، نوبیتکس# ، تلقین_مثبت#   ، روانشناسی#  

وقتی آنچه را که واقعا دوست داری انجام دهی، یک جریان ممتد هیجان، انرژی و ایده‌های جدید ایجاد می‌شود که موجب عملکردی حتی بهتر از قبل خواهد شد

دوست_داشتن# ، مثبت-اندیش#   ، نوبیتکس#   ، ذهن_ثروتمند#  

حرف‌هایی که گفتنشون سخته،

ولی باید قدرت گفتنشون روپیدا کنی

۱. اشتباه کردم

۲. تقصیر من بود

۳. معذرت میخوام

۴. راستش، نمیدونم

۵. متاسفانه بلد نیستم

۶. نمی‌تونم این کارو براتون بکنم

موفقیت# ، خودشناسی# ، قدرت_کلام# ، ذهن_ثروتمند#   ، معذرت_خواهی#