2777
2789

روی هر موضوعی فوق‌العاده حساسم و میترسم مثلا همش ترس دارم خیانت ببینم یا حتی ترس اینو دارم خیانت بشه بهم و نفهمم و بگه چقد سادس و به کارش ادامه بده. حساسم رو اینکه نکنه چیزیو ازم پنهون کنه و کلا نفهمم واقعا این فکرا داره دیوونم میکنه فکر کنم بهش میگن وسواس فکری کسی هست دچارش باشه؟ چجوری میشه فکر و ازاد گذاشت همش مشغول نباشه...درمانی داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی چیزا میفهمم خودم‌ میزنم به اون راه ، البته خیانت نه ، اما بهتره خودتو بزنی به اون راه تا در ...

خب در جریان باشم میشه خودمو بزنم به اون راه ولی کلا نتونم بفهمم چی یا چیزی باشه متوجه نشم😅

عزیزم شده تا حالا نتونی فکرتو کنترل کنی؟

هرکاری میکنی بازم فکرت بره سمت اون موضوع خاص؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.
خب در جریان باشم میشه خودمو بزنم به اون راه ولی کلا نتونم بفهمم چی یا چیزی باشه متوجه نشم😅

کلا نفهمی که بهتره البته خیانت داستانش فرق داره ، اما مولا حساب بانکی و اینا اگه بگی من میدونم چقدر داره حواسش رو جمع میکنه که ازت پنهون کنه ، خلاصه حواس جمع میشه 

عزیزم شده تا حالا نتونی فکرتو کنترل کنی؟ هرکاری میکنی بازم فکرت بره سمت اون موضوع خاص؟

دقیقا همیشه همینجوری هستم میخوام فکر نکنم ولی بازم نمیشه

کلا نفهمی که بهتره البته خیانت داستانش فرق داره ، اما مولا حساب بانکی و اینا اگه بگی من میدونم چقدر ...

بله درسته البته خیانت به نظرم به مرور مشخص میشه ماه پشت ابر نمیمونه ولی باز فکرم درگیر میشه 

ولی بهترم خدا رو شکر قبلا روزی ۵ بار حموم میرفتم 

چیکار کردی بهتر شدی

من مثلا گوشیرو کوک میکنم صبح پاشم ۱۰۰ بار چک میکنم ببینم ساعت کوکه یا گوشی به شارژه یا صداش زیاده ینی قشنگ ۱ ساعت در حال چک کردن هستم 🤦‍♀️

کلا گفتم خوب بو بدممممممم نرم حالا فلان جا خواب بمونمممم همه چی بی خیال ترم 

بیخیالی.. تنها درمانش اینه برعکس اون عمل کنی.. هر چی گفت برعکسش عمل کن! دیگه کم کم میره خودش.. سوره ناس رو بخون اینطوری شدی💛 وسواس از شیطانه و میخاد اذیت کنه

خدا با منه🌹