2777
2789
تو فرهنگ دهخدا و معین رو بخونید

اشکال نداره.هرچی باشه چند ماه صداش زدم🤗

ولی در کل غیر اینجا که شما گفتی بقیه جاها خوبه معنیش.داستان خوشایند و خیلی چیزای دیگه.

اسم پر طرفداریم هست انگاری.پسر میاد همه رو اتیش میزنه میره😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اشکال نداره.هرچی باشه چند ماه صداش زدم🤗 ولی در کل غیر اینجا که شما گفتی بقیه جاها خوبه معنیش.داستا ...

عزیزم  

اسم رادمهر هم قشنگه..‌‌‌‌‌یعنی جوانمرد مهربان

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم     اسم رادمهر هم قشنگه..‌‌‌‌‌یعنی جوانمرد مهربان

😁 ازه اینارو هم دیده بودم.ولی هم من و هم شوهرم هردو با سامیار موافق بودیم.

البته تا چند روز ابوالفضل صداش میکنیم🤗نذره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خخخ انشاالله عزیزم.همچنین. از دیروز شدید درد دارم.ولی نمیدونم چیه.منظم نیستن.ولی خیلی بدن😞😣

او خدا لحظه انتظار داره فرا میرسه  توروخدا واسع خوب شدن دختر منم دعا کن 

انشالله هردوتون سالم و سلامت باشید و زایمان خیلی شیرینی رو تحمل کنی 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
او خدا لحظه انتظار داره فرا میرسه  توروخدا واسع خوب شدن دختر منم دعا کن  انشالله هردوتون ...

من میترسم😅

چشم عزیزم انشاالله که زودتر سلامتیش به دست میاره.

ممنون❤️😍 انشاالله 😍

من میترسم😅 چشم عزیزم انشاالله که زودتر سلامتیش به دست میاره. ممنون❤️😍 انشاالله 😍

نترس گلکم 

فکر میکنی درد داره م الان 1ماهونیم هست نی نی کوچولوم ب دنیا اومده همین دیروز بود ب شوهرم میگفتم من فراموش کردم درد زایمانو 🤣🤣

نترس گلکم  فکر میکنی درد داره م الان 1ماهونیم هست نی نی کوچولوم ب دنیا اومده همین دیروز بود ب ...

من زاییدم.خیلی سخت.تا پشتم بخیه خورد.مردم.

من زاییدم.خیلی سخت.تا پشتم بخیه خورد.مردم.

سلام عزیز دلمممممم جان دلم مبارک باشع انشالللله مال منم همینجور بود ولی باور کن تا 40وروز همشو یادت میره من. جوری بود ک هر شب کارم گریه بود اما زود میگذره ناراحت نکن خودتو 

خودتو نی نیت سالمین نی نی کوچولوتو از طرف من ببوس گلکم ♥️😘

سلام عزیز دلمممممم جان دلم مبارک باشع انشالللله مال منم همینجور بود ولی باور کن تا 40وروز همشو یادت ...

ممنون عزیزم.

من قدم نمیتونم بردارم.بخیه هام درد داره.

نمیتونم راه برم که برم دکتر طبقه دومیم😭همین الان کلی گریه کردم.

نمیدونم چکار کنم.دکتر گفت له شده اون قسمت.

و تو شستشو حس کردمم دکتر اونجایی که نباید بدوزه رو هم دوخته 😐

عایا جوش میخوره؟میترسم راهش بسته بشه🙁

تازه دکتر گفت بعدش بیا عمل ترمیمی 😭

منم چند روز پیش از دست کادر زایشگاه و دکتر شکایت کردم.من شرایط طبیعی نداشتم به روز زایمان طبیعیم کردن.نزدیک بود بچم بمیره