2777
2789
عه سلام  اول دقت نکردم 😍 مهرداد هم خوشگله  متین  آرش  عرشیا  آرما ...

مرسی گلی همه رو دارم میخونم با دقت داره گوش میده 😂تا فعلن از آدرین یکم بیشتر از بقیه خوشش اومده 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسم های  آرتام  سایمان   سامین  و  رایان   آدریان  آدرین    ادوین  edvin    آرسن  arsen یعنی قهرمان و مبارز   مارتیا یعنی  جوانمرد   لیام   رایین    نیک اسم پسر احمدمهران فر     نیکان   بین المللیند  ارشان   دیار    دایان   رادمان    رامان    کارن   آریو   آرسان    آرسام    سامتین   راتین   هرمان   هومان   مهراد   آراد   هیراد   هوراد   هیرسا  و  هاوش  اسم پسرا علی کریمی    آوش  یعنی زلال مث آب    شاهان    روهان    مانیار    دانیار    ماتیار  یعنی یارمادر  کیاراد   فربد  فراز   فرسام   کیامهر   نویان   نامی   سامیار   آرکان   آرکا   بارمان    باراد   باربد  داوین   یاسان   یونا   هامین   مهرسام   مهربد   مهبد   هیربد   بهامین   هاکان   هورمان   ارشیا   عرشیا  منم خواهرم اسمش الهه  عاشق  اسم  ادوین   و  آدریان  اسم  ادوین هم اولش e  بین المللی هم هس😍 اسم هایی هم ک ه  جزحروفشون باش به الهه میاد  مث  مهراد  ماهان  هرمان  مهرسام  ماهور   مهبد  مهدیار   ائلوین   elvin  اسم پسر الهام حمیدی    

دوستم مبارکتون باشه اما میدونی سام معنی خوبی نداره

سام یعنی اتش.و پدر

سامیار یعنی خدای اتش.یار پدر.شمش طلا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بسلامتی عزیزم  قدمش برات بابرکت باشه  و هر دوتون سالم و سلامت باشین 😇 آبجی منم این هفت ...

ممنون انشاالله.

عخی به سلامتی.من که از استرس دارم سکته میزنم😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ممنون انشاالله. عخی به سلامتی.من که از استرس دارم سکته میزنم😅

فداتشم. من انشالله ی نی نی تپلی اوجل ب دنیا میاری اصنم استرس نداشته باش برا نی نی کوچولومون خوب نیستاااااا🤭😘♥️

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
سام یعنی اتش.و پدر سامیار یعنی خدای اتش.یار پدر.شمش طلا

تو فرهنگ دهخدا و معین رو بخونید

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
فداتشم. من انشالله ی نی نی تپلی اوجل ب دنیا میاری اصنم استرس نداشته باش برا نی نی کوچولومون خوب نیست ...

خخخ انشاالله عزیزم.همچنین.

از دیروز شدید درد دارم.ولی نمیدونم چیه.منظم نیستن.ولی خیلی بدن😞😣