2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

128 بازدید | 21 پست

یعنی از تموم دنیا خسته ام دوستم سه سال بهم دروغ گفت از وقتی فهمیدم ازش سرد شدم .الانم شوهرم یه کاری کرد که از اونم سرد شدم از پیاز بدش میاد منم همیشه توی غذا کم میریزم خیلی ریز خرد میکنم امروز پیاز تند بود اشک مو درآورد نتونستم خیلی ریزش کنم غذا آبگوشت بود عصبانی شد سرم داد زد پیاز هارو کلا ریخت تو سفره ماست ریخت تو سفره گفتش با تحقیر غذای خیلی خوشمزه ای بود چسبید 

من هیچی نگفتم حتی یه کلمه باهاش حرف نزدم

الان خیلی ناراحتم تمام بدنم درد میکنه دکتر هم از این طرف ناراحتی عصبانیت استرس رو قدغن کرده بخدا خسته شدم من یه زندگی آروم میخوام نه اینطوری پر از تنش 

هرکس در مورد بیماری ایم میخواد بدونه امضا مو بخونه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

عیب ندار فداتشم وقتی مریضی بیخود خودتو اذیت نکن 

عصبی شد ی چیزق گفت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب ندار فداتشم وقتی مریضی بیخود خودتو اذیت نکن  عصبی شد ی چیزق گفت

آخه نمیتونم از مظلومیت ومهربونی ومحبت من سود استفاده میکنه

خدایاچرااین مردا ادم نمیشن خداقربونت برم خودت درستشون کن  واقعااین مردااصلانمیفهمن خیلی چیزارو

خدانکنه عزیزم چطوری درستش کنم آخه 

آخه نمیتونم از مظلومیت ومهربونی ومحبت من سود استفاده میکنه

خدا بهت سلامتی بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آخه اینا که از پیاز بدشون میاد یعنی متنفرهستن دیدم که میگما تو سر اون کلاه گذاشتی خب اونم عصبانی شده ...

بابا انقدر بد غذاست یعنی خون منو کرده تو شیشه

بابا انقدر بد غذاست یعنی خون منو کرده تو شیشه

می‌دونم داریم توی خانواده،خیلی سخته ببین یکسری توری هست که فلزیه میتونی پیاز داغ کنی بریزی داخل اون توری بندازی توی غذا آخرسر دربیاری اونو که پیاز توی غذا نباشه اما طعمش پیچیده باشه خیلی ها دیدم اینکارو میکنن،سخت نگیر شوهرت هم دست خودش نیست

آخه اینا که از پیاز بدشون میاد یعنی متنفرهستن دیدم که میگما تو سر اون کلاه گذاشتی خب اونم عصبانی شده ...

پیازه دیگه.  سیانور نیست که ...پیاز بهانست این مردا هارن    ارزش زن کمتر از پیازه براشون که اینطور لهشون میکنن