2821
2789
عنوان

مرد بی عرضه

220 بازدید | 8 پست

یکی بیاد بگه من از دست این مرد چکار کنم؟

یه کمد روی جهازم بود که چون قبل عروسی وسایلم خونه پدر شوهرم بود (به علت جا داشتن) و فعلاً مستاجریم گفتیم اون کمد فعلا لازم نیست بذاریم همونجا بمونه، حالا که قراره نی نیمون به جمعمون اضافه شه با کلی دعوا راضیش کردم که بره کمد رو بیاره برای وسایل بچه که الآن ماه نه هستم، وسایل یه گوشه پخشن و هنوز کمدی نیاورده.

از طرفی یه قسمت از اتاق پر از وسیله و کارتن بود، قرار شد اینجا رو خالی کنیم مرتب کنیم جای کمد باز شه، گفت من انجام میدم تو کارت نباشه.

امروز قرار بود بریم خرید صبح گفت گرمه نمیام عصر گفت سردردم نمیام، منم دیدم کارام مونده بچه ها لحظه ممکنه به دنیا بیاد اومدم خودم کارتنا رو جمع و جور کردم. هر چی صداش زدم نیومد کمک، دید به چه سختی کارتن سنگین دارم بلند می کنم، خودش نشسته بود تو اتاق و فقط نگاه می کرد.

بعد هم یهو وسط کارا گفت نمیخواد انجام بدی برو بیرون از این اتاق منم چند بار بی محلش کردم بعد اومدم بیرون، هنوز کامل جمع و‌جور نشده، خودشم دست نمی گیره.

انقدر از اینجور مردا بدم میاد، آرزو می کنم نصیبتون نشه

شوهر منم اینجوریه.یه سال طول میکشه.ولی کلا اروم و یواشه.مدلشه از رو لج نمیکنه

نه ماه صبر کردم بحث کردم بخاطر آوردن کمد، گفتم نمی تونی بگم برادرت بیاره، من نمیتونم منتظر بمونم ایشون هروقت میل داشت کارا رو انجام بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرمنم واسه کار خونه تنبله .۳ماهه قراره یکی و بیاره برا لباسشویی.شیر ظرفشویی باید عوض شه.دوش حموم مشکل داره 😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
شوهرمنم واسه کار خونه تنبله .۳ماهه قراره یکی و بیاره برا لباسشویی.شیر ظرفشویی باید عوض شه.دوش حموم م ...

اه چقدر این مردا بی خیالن، فقط برای عقد فوری عجله دارن، حتی برا عروسی گرفتن هم بی خیالن

اه چقدر این مردا بی خیالن، فقط برای عقد فوری عجله دارن، حتی برا عروسی گرفتن هم بی خیالن

حالا برا کار خودش سریع همه چی انجام میده ها برا کارای خونه انگار میخواد کوه جابه جا کنه😤دقیقا👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌