2777
2789
عنوان

کرونا

71 بازدید | 17 پست

اونایی که کرونا گرفتید اولش چه علایمی داشتین من آبریزش بینی سر درد دارم از صبحه حس میکنم گلوم باد کرده شنبه تست خون دادم گفتم مشکلی ندارم یعنی کرونا دارم الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ابنمک غرغره کن و دم نوش زیاد بخور

آبلیمو عسل یادت نره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وای جدی بعدش چی میشه تب میکنم

تب بدن درد مایعات زیاااااد بخور دمنوش های گیاهی آب هویج و آب سیب بخور ان شاالله هرچه زودتر خوب بشی

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
وای نزدیک عروسیم نمیرم حالا

نترس چیزی نمیشه 😁فقط به خودت برس بهش زیاد فکر نکن فکر کن سرماخوردگی سادست 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
وای نزدیک عروسیم نمیرم حالا

نه عزیزم خدا نکنه

فقط مراقب باش و استراحت کن و تغذیه ت خوب باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نترس چیزی نمیشه 😁فقط به خودت برس بهش زیاد فکر نکن فکر کن سرماخوردگی سادست 

من تازه یه دوره رو پشت سر گذاشتم و خوب شدم هنوزم دارم دارو مصرف میکنم دوباره به این سرعت گرفتم یعنی شایدم اصلا خوب نشدم

مرسی از انرژیت ممنونم

فدااات گلم سلامت باشی❤

من تازه یه دوره رو پشت سر گذاشتم و خوب شدم هنوزم دارم دارو مصرف میکنم دوباره به این سرعت گرفتم یعنی ...

مگه بعد چند روز گرفتی

مگه بعد چند روز گرفتی

بابا من سه روز بدن درد داشتم بعد شنبه رفتم دکتر یه آزمایش خون نوشت و یکم قرص ویتامین و ناپروکسن و چرت و پرت داد گفت چیزیت نیست کرونا نداری تا فردا صبح اگر خوب نشدی برو تست بده