2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیگیری مرسوله بزن ببین در چه وضعیتیه و کی میاد

زدم میگه رهسپار شد به منطقا بعدی ؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
خب هر وقت بنویسه تحویل نامه رسان شد یعنی اونروز میاد

ننوشته کی میاد 😕😐

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
اگر روز قبل توزیع شده باشه ودست مامور باشه پنجشنبه میاره 

به پس خوبه ممنون♥️♥️♥️♥️

ننوشته کی میاد 😕😐

عزیزم وقتی ننوشته یعنی هنوز تحویل نامه رسان نشده معمولا تا ۹صبح اگه تحویل بشه اون روز میاد دم خونتون، فردا صبح پیگیری کن اگه زد تحویل نامه رسان شده یعنی تا عصر میاد،اگه نزد میوفته شنبه

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
عزیزم وقتی ننوشته یعنی هنوز تحویل نامه رسان نشده معمولا تا ۹صبح اگه تحویل بشه اون روز میاد دم خونتون ...

عزیزم سلام خوبی برام امروز زده تحویل نامه رسان شده نامه رسان توزیع کردن بعد حالا نوشته رسیده به دست گیرنده ولی به دستم نرسیده برام این رو میزنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز