2777
2789

دوستان کسی که به ویروس کرونا مبتلا میشه،چند ساعت ،یا چند روز بعد ناقل میشه؟ 

مثلا من اگه الان مبتلا شم،بلافاصله هم ناقل میشم؟ یا زمان میبره....ممنون اگه مطمئن هستید پاسخ بدین

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

حتی بعد از بهبودی هم تا چند روز ناقل هستین..

خواهرم دوهفته ی قبل با بچه هاش کرونا گرفتن طفلیا هنوز قرنطینه هستن...

سعی کن بعد از بهبودی هم چند روزی بیرون نری چون یحتمل ناقلِ خاموشی عزیزم

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چند ساعت اول تو مجاری تنفسی میمونه اگه عطسه یاسرفه کنی توهواپراکنده میشه

اگه سرفه و عطسه نکنی پراکنده نمیشه؟ پس از بدو ورود ویروس به بدن ،ناقلیم درسته؟

حتی بعد از بهبودی هم تا چند روز ناقل هستین.. خواهرم دوهفته ی قبل با بچه هاش کرونا گرفتن طفلیا هنوز ...

عزیزم سوال من چیز دیگه بود😘😘😘😘😘

خانما من یه ماه از کرونا می گذرگاهی هنوز تک سرفه دارم هنوناقلم😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
الان پیش دختر دایم بودم،که یک ساعت قبلش پیش بیمار مشکوک کرونایی بوده😔اما هردو ماسک داشتیم

تا دوسه روز اب نمک غرغره کنید 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
منم سرفه هام بودن ته یکماه چهل روز....نه دیگه ناقل نیستی

مرسی💓🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍