2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 98 پست
دوستان عزیزم اگر دوست داشتید حسم رو براتون بگم تاپیک بزنید تگ کنید (یوقت دیگه ) تا بتونم درست ب ...

هرکار میکنم نمیتونم تگت کنم .. من اخرماه اقدام میکنم واسه بچه دوم ، حست میگع جنسبتش چی میشه؟؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکار میکنم نمیتونم تگت کنم .. من اخرماه اقدام میکنم واسه بچه دوم ، حست میگع جنسبتش چی میشه؟؟

چطور نمیتونی

@هیلدا_عروسک_کودکیم  

اول @ بزن بدون فاصله کلمات رو بنویس

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
عزیزم اگر بعدا تگم کنی بهتر حس میکنم الان چندنفر سوال مشابه کردن برای همین دقیق نمیشه بهم ریخته شده ...

باشه عزیزدلم درخواست دوستی دادم میشه قبولش کنید؟ ک بعدا هم شلوغ نشه 

باشه عزیزدلم درخواست دوستی دادم میشه قبولش کنید؟ ک بعدا هم شلوغ نشه 

درخواستتون نتونستم پیدا کنم

ولی عیبی نداره تاپیک بزن جوابتونو میدم حتماو  تا جایی ک ذهنم بهم نریزه جواب بقیه رو هم میدم 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
عزیز درخواست دادم ک😬

عشقم ندادی 

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)
دوستان عزیزم اگر دوست داشتید حسم رو براتون بگم تاپیک بزنید تگ کنید (یوقت دیگه ) تا بتونم درست ب ...

خودتم حس ششم داری 😂

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)
ابی نمیشه

بخاطر اینکه یک خانمی قبل شما ازم جنسیت پرسید و اون پسره بنظرم 

الان شما هم ذهنم پسر میاد ولی احتمال اینکه اون از ذهنم خارج نشده باشه و اشتباه باشه هست  اگر ممکنه بعدا یجوری پیدام کن بهت میگم

یوقته دیگ تو یکی از تاپیکام پیام بزار میام جواب میدم حتما

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
بخاطر اینکه یک خانمی قبل شما ازم جنسیت پرسید و اون پسره بنظرم  الان شما هم ذهنم پسر میاد ولی ا ...

درخاستمو قبول کن عزیزم

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اره 😀ولی دوست داشتم حستو بدونم

جدی؟؟؟

حس توچیه اخلاقم چه جوریه یاظاهرم