2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 98 پست
شاید دروغ میگفت برو تاپیکشو ببین

شما چرا میگید من دروغ میگم ؟

مگه منو میشناسید?

من حس ششم برای اطرافیانم بسیار قویه

موارد خاص اصلا مو ب مو درست میگم  

در مورد تاپیکم ک حس ششم خواستم چون دوست داشتم نظر بقیه رو هم بدونم 

قضاوت کاره درستی نیس

مطمئنی که من بخاطر قضاوتت ازت میگزرم و حلالت میکنم؟

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
مادر میشی ولی با کمک پزشک یک مشکل دارید  نمیدونم چرا حس میکنم مشکل از همسرتم هست  در مور ...

ممنون گلم.پس مشکل مالیمون رفع میشه؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا میگید من دروغ میگم ؟ مگه منو میشناسید? من حس ششم برای اطرافیانم بسیار قویه موارد خاص ...

چقدر بد دلی تو 

من گفتم که شاید دروغ میگفت ولی واقعا برا همچنین ادمایی متاسفم

حلال نکن اصلا برام مهم نیست که تو راضی باشی یانه برام اینکه مهمه خدا ازم راضیه 

خیلی برا وضعت دلم میسوزه اینقد بدل نشو مکروه میشی

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
چقدر بد دلی تو  من گفتم که شاید دروغ میگفت ولی واقعا برا همچنین ادمایی متاسفم حلال نکن اصلا ب ...

دعوا نکنید لطفا.بالاخره ادم یه چیزی نمیدونه فوری هرچی تو دلشه گاهی ناخواسته میگه .به دل نگیرید لطفا هردو

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چقدر بد دلی تو  من گفتم که شاید دروغ میگفت ولی واقعا برا همچنین ادمایی متاسفم حلال نکن اصلا ب ...

شما معنی بد دل رو میدونی یعنی چی?

انشالله خدا ازت راضی باشه 

موفق باشی🙏🏾

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
اها چون خیلی حسش کردم موفق باشید😘

ممنونم پس هم مادر میشم هم به پول وشغل میرسیم؟

ممنونم پس هم مادر میشم هم به پول وشغل میرسیم؟

مادر شدنت فقط باید بری پیش پزشک 

طبیعی نمیشه درمان لازم داری

اون ارزو نمیشه ولی یک اتفاق براش میوفته ک از اونم راضی خواهد بود

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
مادر شدنت فقط باید بری پیش پزشک  طبیعی نمیشه درمان لازم داری اون ارزو نمیشه ولی یک اتفاق براش ...

ممنونم

عزیزم به حستون من به کراشم ابراز علاقه کنم قبول میکنه؟

اگر تو ابراز علاقه نکنی اون نمیکنه هیچوقت

انتخابش نیستی

ولی اگر خودت بگی بهت فکر میکنه و یک مدت کوتاه اوکی میشید

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
اگر تو ابراز علاقه نکنی اون نمیکنه هیچوقت انتخابش نیستی ولی اگر خودت بگی بهت فکر میکنه و یک مدت کو ...

وای چقدر حستون قویه آره اگه من نکنم اون هیچ وقت نمیکنه

ولی میترسم بکنم قبول نکنه غرورم واسه همیشه بشکنه 🥺💔