2821
2789
عنوان

پدر شوهرم

126 بازدید | 6 پست

خدا لعنتت کنه کل بلا و مصیبت سر اونه از مادرشوهر بدتره .صب شوهرم اونجا بود گفته بهش چرا زنت اینجاس وقتی میره دسشویی گوشبشو میذاره تو جیبش میبره با خودش یعنی حتما ما ب گوشبش دست میزنیم بخدا انقد گریه کردم روانی شدم ازش متنفرم هر بار حرفی هربار چیزی میگه بهم

🥴🥴🥴 چقدر بد.... ولی واقعا برای چی میبری دستشویی؟؟؟؟ ازش چه استفاده ای میکنی؟؟؟

تو جیب مانتوم میذارم همیشه اون روزم رفتم دسشویی گذاشنم جیبم منتظر تماس شوهرم بودم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با مانتو میری؟؟ وقتی میبینی پدرشوهرت حرف میزنه،اصلا آتووو دستش نده.... عادی باش....

ما کوردیم یکم پوششمون فرق داره مثلا جلیقه میپوشم رو لباس کوردی گوشیو میذلرم تو جیب جلیقه

ما کوردیم یکم پوششمون فرق داره مثلا جلیقه میپوشم رو لباس کوردی گوشیو میذلرم تو جیب جلیقه

آهان....

سلامت باشید...

ولی واقعا جلوش کاری نکن که حساس بشه،زوووم کنه روت....

بدون که اینطوریه....پس باهاش بیشتر مهربونیت کن،دم دستش زیاد باش،باهاش بیشتر از قبل ارتباط بگیر

آهان.... سلامت باشید... ولی واقعا جلوش کاری نکن که حساس بشه،زوووم کنه روت.... بدون که اینطوریه... ...

بقران کوچک ترین بی احترامی بهش نکردم ی در هفته باید دو سه بار بدیم اونجا وگرنه میگه زنت اجتماعی نیس زنت تو خانوادش یادش ندادن رفت و امد کنه .میرم اونجا هرکار باشع انجام میدم باز دعوادمیکنه چرا نشستی بلند شو کار کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز