مثلا بعضیا کلمه های کیبورد رو قاطی پاطی مینویسن مثلا نرانربیبونبللسی ینی چی من نمیفهمم؟؟؟کسی هس توضیح بده
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کنم حال ندارن فاصله بدن یا دارن با دماغ شون تایپ میکنن
صلام صلام همگی صلاممم😂😘اول یک معرفی کوچولی بکنم💞💫من اسمم مبینا اس❤🥰12 شالمه💖😃میرم کلاس هفتم با جیبی پر از فندق😂😘من یک کوچولو هنرمندم..... 🦄👌🏻 میرم کلاس نقاشی نگی به این سن😕🙄 میرم برای طراحی چهره😍 تا بتونم چهره ام بکشم🥰❤💫یکمی بی اعصاب ... کاراته باز یکمی هم خوشگل 🔥😍 یکمی هم زشت😂😐 یکمی شوخ طبع😘😕 یکمی غمگین🥺🖤 یکمی هم خودم🥰🦄 افتخار میکونم به خودم🥺♥
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
خب اشتباه میشه دیگه کیبورد خودکاره آخه من هزار بار اشتباه نوشتم 🚶🏻♀️😑
اشتباه تایپی رو نمیگم بعضیا از عمد اینجوری مینویسن