پورمحمدی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 258 عنوان زایمان 127 بازدید | 5 پست سلام دوستان . دکترم سید ریحان میردامادی هست . هفته دیگه بیمارستان طوس زایمان دارم پیشش .. کسی بیمارستان طوس زایمان کرده راهنماییم کنه و اینکه هزینه چقدر میشه و چه چیزایی لازمه که ببرم بیمارستان .. و اینکه دکتر مبلغی اضافه تر هم میگیره یانه؟ 1400/06/03 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara7177b عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9631 ارزوی بزرگم اینه بیام تاپیک زایمان بزنم ولی من تقریبا دختر عموم ده سال پیش رفت طوس سز براش گفت پرس کردن یا همون لیزر راضی بود میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
پورمحمدی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 258 ارزوی بزرگم اینه بیام تاپیک زایمان بزنم ولی من تقریبا دختر عموم ده سال پیش ر ... منم چندین و چند ساله چشم انتظار بودم عزیزم .خیلی اذیت ها کشیدم .اما خواست خدا یهو شد . انشالله توأم بسلامتی باردار میشی حتما برات دعامیکنم که زود خوش خبر باشی و تاپیک بزنی ..
sara7177b عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9631 منم چندین و چند ساله چشم انتظار بودم عزیزم .خیلی اذیت ها کشیدم .اما خواست خدا یهو شد . انشالله توأم ... عزیزم باردارم مرسی ازت ولی خیلی تو بارداریم اذیت میشم بخاطر این گفتم میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
پورمحمدی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 258 عزیزم باردارم مرسی ازت ولی خیلی تو بارداریم اذیت میشم بخاطر این گفتم منم خیلی خیلی اذیت شدم که قابل وصف نیست هیچکدوم .. هم روحی هم جسمی .. امیدوارم حال بچم خوب باشه . بسلامتی زایمان کنی .. چند وقتت هست؟
sara7177b عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9631 منم خیلی خیلی اذیت شدم که قابل وصف نیست هیچکدوم .. هم روحی هم جسمی .. امیدوارم حال بچم خوب باشه . بس ... الهی عزیزم انشالله سالم بغلشون کنیم میفهممت میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم