2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 37 پست
۲۱ روز طول کشید خوب شدم دمنوش اویشن .بخور سرکه . و داروهای ک دکتر داده بود مصرف کردم خوب شد ولی سرفه ...

خداروشکر همیشه سلامت باشید.

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان این استرست بدتر از هر چیزیه داروهاتو بخور دمنوش اویشن و عسل هم بخور، مرتب آب نمک غرغره کن ، دمنوش لیمو و عسل و نمک رو هم روزی دو بار بخور ، حالت خوب میشه نگران نباش در ضمم اخبار کرونا رو هم پیگیری نکن خواهشا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم حتما خیلی خیلی ممنون شما روز چندمتونه؟ بهترید الان؟ 

الان یه هفته اس.شکرخدا خیلی خوبم تازه من دارو شیمیایی نخوردم .فقط همینا.دو شب سینه درد شدید داشتم الان عادیم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
توروخدا بس کن  این همه آدم کرونا گرفتن مگه همه قراره بمیرن !  نترس  ترس میکشتت !! ...

اخه من خیلی بدشانسم واقعا حقم نبود بگیرم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه این بلا رو به جونمون انداختن

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

در ضمن بتونی شربت اویشن و قرص بنفشه رو هم بخر بخور خیلی موثره ، به نیمه پر لیوان نگاه کن الان که کرونا گرفتی ان شاالله خفیفشو بدنت تا یه مدتی مقاوم میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
وای قربونت برم ببخشید خنده م گرفت از پیامت🤣🤣🤣 منم گرونا گرفتم امروز روز چهارممه نگران نباش عزیز ...

خیلی ممنونم ازتون 

همیشه سلامت باشین

ارامش گرفتم

اخه من خیلی بدشانسم واقعا حقم نبود بگیرم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه این بلا رو به جونمون انداختن

عزیزم میدونم حق داری ... 

ب خدا ما هم الان سه روزه اسیر شدیم ... هی از این دکتر ب اون دکتر 

خودم و بچم مریض شدیم . .

هی از این درمانگاه ب اون درمانگاه میریم 

خودمم استرس دارم ... تا الان خیلی رعایت کردیم 

حالا بچمو بازم باید ببرم ی دکتر دیگه .. 

خدا عاقبت همه مارو ختم ب خیرکنه 

الهی زود زود خوب شی عزیزدلم 💕🙏

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
الان این استرست بدتر از هر چیزیه داروهاتو بخور دمنوش اویشن و عسل هم بخور، مرتب آب نمک غرغره کن ، دمن ...

اره اب نمک مرتب قرقره میکنم و بخور جوش شیرین

اینایی که شما گفتید هم انجام میدم حتما مرسی

دقیقا هم واسه اینکه اخبار فوتیا رو نخونم اینستامو پاک کردم 😨😔😢

در ضمن بتونی شربت اویشن و قرص بنفشه رو هم بخر بخور خیلی موثره ، به نیمه پر لیوان نگاه کن الان که کرو ...

چشم حتما مرسی 😟❤❤