2777
2789

دوست دارم بچه ام رو ببرم و یکم خوش بگذره بهش . و بوته ها رو ببینه و سبزیجات بچینه

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يكسري كارگاها هستن خودشون باغ دارن اما بايد ثبت نام كني

یبار رفته واسش هیجان نداشت 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

از عید جایی نبردمش . دو هفته هم کرونا داشتیم قرنطینه بود . بعدشم خونه . دیگه خسته اس . فقط تو ماشین دورش دادیم . 

تو تهران هم هست تو  نبرد خیابان شهید گل شناس روبروی بازار گل

مزرعه؟ یا کارگاههای کودک؟

نمیدونم اجازه بدن بچینین یا نه...ولی اگه بالکن داری داخل سبد میتونیدسبزس بکاری یه لذتی هم توخونه به چجودبیاری  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

استاتر بابا سلمان هم خوبه پر درخت وباغ هست...باغ سبزیجات هم هست میتونی بخری ازشون شایداحازه بدن خودت بچینی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
استاتر بابا سلمان هم خوبه پر درخت وباغ هست...باغ سبزیجات هم هست میتونی بخری ازشون شایداحازه بدن خودت ...

کجاست ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز