2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی جا نوشته بود از بس تو خونه موندم دیگه جز وسایل منزل ب شمار میام

😐😐😐

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

وای همسايه پایینی ماه ۶ ماه رفته مسافرت قراره امروز بیاند 😐😐😐😐😐😐😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

منم یک سال و۴ماه بیرون نرفتم فقط توماشین یا مغازه سرکوچه بعضی وقتا

چندوقت پیش گفتیم افسرده شدیم بریم مسافرت

رفتیم  کروناگرفتیم

از دماغمون در اومد

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
بجاش ادما تموم میشن

😔😔😔😔واقعا ناراحت کنندس

منم خواهرمو از دست دادم 

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
منم یک سال و۴ماه بیرون نرفتم فقط توماشین یا مغازه سرکوچه بعضی وقتا چندوقت پیش گفتیم افسرده شدیم بری ...

دسته جمعی رفتید مسافرت؟

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  

این وسط بچه ها خیلی گناه دارن، پسر ۶ سالم دیشب می گفت، مامان طاقت من خیلی از شماها کمتره،  دیگه نمی تونم تو خونه بمونم، از اسفند ۹۸ تا الان به غیر از خونه خانواده هامون هیچ جا نرفتیم، اینم یک ماهه جفت خانواده هامون درگیر کرونان، نمی دونم کسی مثل ما هست که تو این دو سال هیچ جا نرفته باشه