2777
2789
عنوان

آخرین ایموجی کیبوردت و کامنت کن😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 55 پست
@نیکی0       😐

😐😐😐😐😒😒😒😒😒😒😒😒😒کیک یزدی😊😊😊🔪🔪🔪 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐😐😐😐😒😒😒😒😒😒😒😒😒کیک یزدی😊😊😊🔪🔪🔪 

اخطار لغو کاربری

لطفا از ادبیات صحیح استفاده کنین😒😒😒

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که گذاشتی 😂😂

ار دیگ

ن واقعا بدم میاد خیلی کم پیش میاد 

جز همون خندع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخطار لغو کاربری لطفا از ادبیات صحیح استفاده کنین😒😒😒

پشت سایت اخطار لغو کاربری رو بهت میفهمونم 😊🔪

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان بفهمون🤨

الان خانواده نشسته 😐

توام زنگ آخر وایسا کارت دارم😒

باشه کوچه پشتی میبینمت 😊🔪