ddkfifu مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 عنوان زنجیر پا | مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 33 پست نظرتون راجب زنجیر پا من خودم خیلی دوست دارم شما چی 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 1400/06/03 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 کلا با زیور آلات حال نمیکنم.النگومم فروختم حالا بخوام خلخال بندازم😵😵😵 من عاشق زیور آلاتم 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
hinam عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 8249 مامان منم دوست نداره اهمیت نده بنداز نمیشه مامانم ازوناس که اهل نمازو اینا نیس ولی نمیدونم فازشون چیه که رو این چیزا حساسن آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 خیلی دوست دارم ولی تو محیط ما زیاد پسندیده نیس... بنداز حالشوببر 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 نمیشه مامانم ازوناس که اهل نمازو اینا نیس ولی نمیدونم فازشون چیه که رو این ... اره چرا واقعا 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 من کلا باز نمیکنم مگر برای اصلاح عکسش بزار 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 بنداز حالشوببر خانومای مذهبی همشهری دعوام میکنن💔😢😑☹️🥺🥴 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 خانومای مذهبی همشهری دعوام میکنن💔😢😑☹️🥺🥴 بهشون بگو به شما ربطی نداره 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 زنجیرپاچیه خواهر پابند یاخلخال😶🙄🙄🙄🙄 😅😅 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 بهشون بگو به شما ربطی نداره ایده ی خوبیه ولی از خودم بزرگترنتو خونه ی وقتایی هوس میکنم ميندازم پام ذوق میکنم🥰 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 ایده ی خوبیه ولی از خودم بزرگترن تو خونه ی وقتایی هوس میکنم ميندازم پام ذوق میکنم🥰 عزیزم به بزرگ و کوچک ربطی نداره آدمی که فضول جواب دندان شکن حقشه 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
ddkfifu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 1087 من دایم تو پامه ، عشق زنجیر پا و انگشتر پا دارم قشگه 🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 عزیزم به بزرگ و کوچک ربطی نداره آدمی که فضول جواب دندان شکن حقشه درسته🙂👏 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
رها7رها عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 قشگه اره من ظریف دوست دارمیه پام اسپرت انداختم یه پام زنجیر سه رنج ریز با آویز کوچک نباشه تو پام انگار یه چیز کم دارم