2777
2789
عنوان

لانه گزینی

147 بازدید | 12 پست

دوستان کسی بوده که لانه گزینی همراه با خونریزی داشته ؟

من تو اقداممم و امروز موعدم بود که خون دیدم 

قبلا انقدر دقیق سر موقع نبود و قبلش هم جوش میزدم و هم صورتم چرب میشد اما الان نشد 

میتونه لانه گزینی باشه؟؟؟ دلمو خوش کنم؟

البته یکم درد هم دارم😢

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

خون در چ حدی بود ک دیدی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیروز عصر چن قطره خون دیدم رفتم نوار گذاشتم فک کردم پری شدم ولی تا الان حتی لکه بینی ام ندارممم نمیدونم لانه گزینی بود چی بود

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
من روز موعد و فرداش لک بینی صورتی و قهوه ای داشتم.

من ی روز ب موعدمه 😔 روی نوار تیره بود ولی تو دستشویی فرنگی قزمز همراه یکم لخته☹️

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️
من ی روز ب موعدمه 😔 روی نوار تیره بود ولی تو دستشویی فرنگی قزمز همراه یکم لخته☹️

فکر کنم پری شدی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
مثل خون روز اول پری دیگه ولی رنگش تیره بود یکمم لخته مانند بود توی دستشویی فرنگی ☹️

خب پس لانه گزینی نیس و پریودیه

لک لانه گزینی اندازه نوک انگشت خون میاد و بعدش ی کوچولو لک قهوه ای میشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .