2777
2789
عنوان

من بدجنسم

115 بازدید | 6 پست

سر یه قضیه با دختر جاریم لج افتادم دوس ندارم ببینمش همشم تقصیر شوهرمه بعد دیشب شوهرم گفت برم بیارمش شام من سرد برخورد کردم یا سر بچه دار شدنم که خیلی روش حساسم و شوهرم بی تفاوت و بیخیال شده من سه روز حوصله ندارم و کلا بی حالم شوهرمم از سرکار میاد میگع باز منو دیدی حوصله نداری دیروز حال اشپزی نداشتم به زور یه چیزی سر هم کردم خیلی تعریف کرد شبم از فکر و خیال زیاد بالا اوردم فکرو خیال نمیزاشت بخوابم محکم بغلم کرد اروم شدم خوابیدم یعنی من خیلی بدجنسم؟؟؟؟😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
خدایا مرسی ک زن عموهام انقدر خوبن    

😑😑😑😑 تو هفته ای سه چهار بار پلاسی خونشون لباسات کثیفه فضولی دو بهم زنی فرش و کثیف میکنی 😐😑😑😑😑😑😑

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑 تو هفته ای سه چهار بار پلاسی خونشون لباسات کثیفه فضولی دو بهم زنی فرش و کثیف میکنی 😐😑😑😑 ...

خیر  

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
خیر    

خب چرا اون یکی ها رو نمیگم داداشش بیاد پسر خواهرشوهرم بیاد دختر اون یکی جاریم بیاد ولی این نه😞

خب چرا اون یکی ها رو نمیگم داداشش بیاد پسر خواهرشوهرم بیاد دختر اون یکی جاریم بیاد ولی این نه😞

حق داری عزیزم 😊

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...