2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 52 پست

اه منم مامانم خیانت کرد به بابام🤦🏻‍♀️

وقتی فهمید من فهمیدم مثل طلبکارا باهام رفتار می کرد

الآنم داره به کاراش ادامه میده

مشکل اصلی اینه که بابام خیلییی به مامانم اعتماد داره🙃

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی همسن خودمی ک چ مشکلاتی داری من واقعا باید برم خداروشکر کنم و واقعا دلم برای خودت و مامانت میسوزه ...

چقد بده وقتی مشکلات بقیه رو میشنوید میگید وای خدارو شکر من این مشکلو ندارم😑

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓

اخی گلم.

خدا نکنه اینجور ادم ها تو زندگی ادم بیان.

همکار پدرم هی به بابام پیام میداد کلیپ های ناجور میفرستاد.با اینکه خودش بچه داره و شوهر دخترش 17 سالشه.بعدش یه شب دیدم بابام پیامش داده.که لطفا این جور چیزا رو برای من نفرستید.

بابام خیلی ادم مذهبی و اهل خیانت نیست.زن هم دید انجوری هست.ول کرد.

یعنی عکس پروفایلش همیشه برهنه بود.

زنه؟؟؟؟ باباش خیانت کرده ها اگه مادرش هم خیانت کرده بود باز میگفتی خون فلان مرده حلاله؟ یا کلا عا ...

😐

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
اه منم مامانم خیانت کرد به بابام🤦🏻‍♀️ وقتی فهمید من فهمیدم مثل طلبکارا باهام رفتار می کرد الآنم ...

شما چطور متوجه شدین؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
زنه؟؟؟؟ باباش خیانت کرده ها اگه مادرش هم خیانت کرده بود باز میگفتی خون اون مرده حلاله؟ یا کلا عاد ...

توجه کن تو هر خیانتی دو نفر نقش دارن بابا ش با خودش ک خیانت نکرده زنه هم مقصر دیگ تازه نامردم داره باز با بابای این ادامه میده در صورتی ک میدونه زنو بچه داره