سلام من ۱۶ سالمه چند ماه پیش بابام با یه زنی به مادرم خیانت کرده در حد چت و حرف زدن ولی از اون موقع زندگیه ما سیاه شده مامانم بیچاره خسته شده وبابامم مشکل داره یکم انگار یه بچه ۲ سالس همش گریه میکنه و... اون زنه پست تو محل کاره بابامه و تازه نامزد کرده نمیدونم باید چیکار کنیم چند وقت پیش گفتن رفته از اونجا ولی امروز برگشته و همه چیز از اول شروع شد بابام انقد درگیر اونه ذهنشو هر روز مجبوره ببینتش از کارش میمونه و مامانم انقد تحمل کرده اینارو خسته شدم منم که دیگه نگم الان مامانمینا ۲۰ ساله ازدواج کردن نمیدونم باید چیکار کنیم هر وقت میرن تو اتاق حرف بزنن میام میبینم گریه کردنو مامانم همش داره اذیت بابامم همینطور تروخدا راهنمیایی کنید چیکار کنیم اول میخواستیم به اون زنه پیام بدیم ولی چون خیلی بی ابروعه ترسیدیم به همه تو اون دفتر بگه و ابروعه بابامو ببره چون بابام ۱۵ ساله اونجا کار میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟ سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
آبروی بابات؟ شما فکر حل کردن مشکلی یا فهمیدن و نفهمیدن بقیه؟؟؟؟ همینو بابات میدونه که دس برنمیداره...فهمیدن تو برای پدرت هزار برابر بدتره تا فهمیدن همکارش...