2777
2789
عنوان

نبض زدن سر

21124 بازدید | 20 پست

ی رگی پشت سرم میزنه دقیقا با ضربان قلبم علتش چیه وقتی ام سرمو میزارم رو بالشت گوشام نبض میزنن با شقیقه هام بنظرتون از چیه خیلی استرس گرفتم جوریه با نبض ی تکون هم میده بهم ۱۶ سالمه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگرن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
مطمئنین؟ اخه شکمم اینطوره 

آره من قبلا که میگرن داشتم اینطوری بودم شکمتم فکر کنم بخاطره معده ات باشه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره من قبلا که میگرن داشتم اینطوری بودم شکمتم فکر کنم بخاطره معده ات باشه 

سلام عزیزم. الان دیگه میگرن نداری؟ چکار کردی خوب شدی؟ چون منم همین مشکل نبض پشت سر و داخل سر رو دارم که بعضی مواقع انقدر نبض تو سرم محکم میزنه که سرم تکون میخوره

سلام عزیزم. الان دیگه میگرن نداری؟ چکار کردی خوب شدی؟ چون منم همین مشکل نبض پشت سر و داخل سر رو دارم ...

نه خداروشکر دیگه میگرن ندارم قرص بلادونا پی بی ارگتامین سی میخوردم بیشتر وقتها هم سوزن دگزا میزدم ولی تو هیچ وقت نزدن خیلی بد اصلا سوزن رو زانوهام اثر گداشته بعضی وقتها تو زانو خالی میشه قرص پروپرانول میخوردم خودش خود به خود خوب شد ولی پارسال یک هفته میگرن اوت کرد وای خیلی بد بود قرص بلادونا خوردم خداروشکر خوب شدم ان شاالله برو دکتر قرص بهت میده خوب میشی