2777
2789
عنوان

چجوری بش بگم؟

122 بازدید | 19 پست

سلام .خانوما من نزدیک ۲ ساله عقدم وبعد از ماه صفر میرم خونه خودم .

یه مشکلی هست که مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد تو زندگیمون .شوهرم میگه من با مامانم حرفی نمیزنم و ارتباطی باهم نداریم زیاد از اون طرفم مامانش میگه تو پسرمو از من گرفتی .بعد همینطور بهش پیام میده و زنگ میزنه الان خیلی ناراحتم فقط نمیدونم چجوری بش بگم .باهم ارتیاط دارن میدونم ولی نمیدونم چرا دروغ میگن بهم 

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃

فعلا بیخیال شو برو سر خونه زندگیت وابستگیشون کم میشه،اونموقع اگ دخالت کرد ی چیزی بگو ب شوهرت

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا بیخیال شو برو سر خونه زندگیت وابستگیشون کم میشه،اونموقع اگ دخالت کرد ی چیزی بگو ب شوهرت

اخه به من زنگ میزنه و پیام میده که من اصلا برام مهم نیستید تو و اون بعد اینجوری میکنن

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃

به نظرم‌ زیاد تو موضع دفاعی نرو و نخواه که دروغ رو رو کنی و تیم تشکیل بدن و داستان 

راحت و مودب و بی توجه باش 

پسر رو نمی خواست بده خودش باهاش ازدواج میکرد . نمیشه که مجرد بمونه که مادر راضی باشه

به نظرم‌ زیاد تو موضع دفاعی نرو و نخواه که دروغ رو رو کنی و تیم تشکیل بدن و داستان  راحت و مود ...

ینی چیزی نگم؟اخه الانم فهمیده ناراحتم اگه نگم فکر بد میکنه 

لابد دیده حساسی که دروغ میگه .وگرنه ادما دروغ نمیگن

دروغ نمیگه پنهون میکنه .خودش میدونه مادرش چه ها که نکردولی بازم اینه 

ینی چیزی نگم؟اخه الانم فهمیده ناراحتم اگه نگم فکر بد میکنه  

وقتی میگن در ارتباط نیستیم و هستن ، چرا الکی وارد بازی بی فایده میشید؟ همبازی شون‌نباشید تا  کل بازی بهم بخوره 

پنهان کردن با دروغ گفتن فرقی نداره ها

وقتی میگن در ارتباط نیستیم و هستن ، چرا الکی وارد بازی بی فایده میشید؟ همبازی شون‌نباشید تا  کل ...

ممنون

توقع نداری که با مادرش قطع رابطه کنه ؟مادرشه .هرکاریم بکنه

دارم واقعا چون من و از همه جا کند .توقعم که نداشته باشم انتظار دروغ ندارم 

اخه به من زنگ میزنه و پیام میده که من اصلا برام مهم نیستید تو و اون بعد اینجوری میکنن

داره میسوزه ولش کن🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهرت پنهون میکنه چون دوستت داره و نمیتونه مامانشو متقاعد کنه ،از اونطرفم اگ ب تو بگه خب رابطتون خراب میشه

الان چیزی نگو با سیاست پیش برو

مادرشوهرتم اگ زنگ زد و تیکه انداخت بد نحرف باهاش ولی جوری حرف بزن ک بفهمه مهم نیس واست

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
دارم واقعا چون من و از همه جا کند .توقعم که نداشته باشم انتظار دروغ ندارم 

توقعت خیلی بیجاس .حتی اگر قتلم بکنه بازم مادرشه ودلش اینه که ببخشه .شمارو از خانوادت کند؟شما اگر از خانوادت کندی که باید بگم خیلی سستی و بی فکر ‌.

از من میشنویی تو استکان هیچ کس دریا نریز
داره میسوزه ولش کن🤦‍♀️🤦‍♀️ شوهرت پنهون میکنه چون دوستت داره و نمیتونه مامانشو متقاعد کنه ،از اونط ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️