2777
2789
عنوان

آرایشگاه

110 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ی سوال... تو ماه محرم مثل امروز من  نوبت ارایشگاه گرفتم برا رنگ کردن و اصلاح، بنظرتون بده؟ اخه شنیدم بعضی ها میگن رنگ خوب نیست. 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من بقیه رو نمیدونم ولی ماها بجز اصلاح صورت بقیه که واجب نیست رو انجام نمیدیم و میذاریم بعد از محرم صفر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
حالا بنظرت فکر کردی  تاریخ محرم درسته این موجود دو پا تو همه چیز دست برده شک نکن حتی یه درصد که ...

اره راس میگین از اونجا که ماه شوال برا عید فطره بیشتر سال ها با شک اعلام میکنن و بعضی وقت ها جابجا هم میشه،، ولی برا ماه های بعدی از رو همون تقویمی که اول سال اعلام کردن مراسمات میگیرن، منم شک کردم.

قبلا تو محرم و صفر خانمها مو رنگ نميكردن اما الان فرق كرده اكثر خانمها موهاشونو رنگ ميكنند

من خودم امروز ميخوام موهامو كراتي كنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ممنون دوستان اخه موهام سفید شده و متاسفانه قبل محرم نشد برم، دیگه وایستادم دهه ی اول تمام بشه برم، چون جلوی سرم هست خجالت میکشم. 

بد و خوبش بستگی به فرهنگ خودت داره 

توی فرهنگ بعضیا اصلاح و رنگ مو یعنی من خیلی خوشحالم ، و انجام ندادنش یعنی من خیلی ناراحتم

حالا اگه شما فرهنگت این رو میگه و ناراحت هم هستی انجام نده دیگه

مثلا تو خانواده ما اصلاح و رنگ مو نشونه چیزی نیست همیشه هر کی دلش خواسته انجام داده کلا به موهامون و ابروهامون به عنوان علامتی برای اعلام خوشحالی یا ناراحتی نگاه نمیکنیم

نمیگم فرهنگ ما بهتره یا نیست ولی کلا فکر میکنم ادمهای خیلی قدیمی انقدر به مسائل ظاهری معنای باطنی میدن اینروزا دیگه صورت شما مثل استوری اینستاگرام نیست که ، افکار شما مهمه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بد و خوبش بستگی به فرهنگ خودت داره  اوی فرهنگ بعضیا اصلاح و رنگ مو یعنی من خیلی خوشحالم ، و ان ...

نه عزیزم من فقط بخاطر اینکه جلو موهام سفید شده و فرصت نکردم قبل محرم برم به حرمت دهه اول هم نرفتم، ولی امروز گفتم دیگه خیلی شده برم... ولی تو ی تاپیک خوندم که بعضی ها اعتقاد دارن که برن اتفاقات بدی براشون میفته و سنگینی داره مخصوصا ماه صفر، گفتم ی سوالی بپرسم از بقیه. 

اره راس میگین از اونجا که ماه شوال برا عید فطره بیشتر سال ها با شک اعلام میکنن و بعضی وقت ها جابجا ه ...

غیر از اون چرا تو محرم هیچ تولدی نیست ینی باورد میکردن ده سال دقابل یا ده سال بعد قرار جنگ بشه هیچ کس بچه نیاره ولی همتون تو شعبان بریزن بچه بیارین تند تند  😐

یه مقدار مسخره هست  چون ماه عربی میچرخه  کاملا مشخصه که دست بردن 

نه عزیزم من فقط بخاطر اینکه جلو موهام سفید شده و فرصت نکردم قبل محرم برم به حرمت دهه اول هم نرفتم، و ...

اعتقاد بقیه رو ولش کن دختر اونم کجا تو نی نی سایت ، شهر عجایب، طرف ولش کنی اعتقاد داره بشاشه تو چای شوهرش خوشبخت میشه

تا عقل و مطالعه هست اصلا اعتقاد دیگران چه ارزشی داره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید