2821
2789

پیاز متوسط رو نگینی خرد کن تفت بده گوشتو اضافه کن بد سرخ شدن قارچ و فلفل بد قشنگ تفت بده بزا ابش کشبده شه ربم اضافه کن خیلی کم بد نمک و فلفل سیاه و قرمز اویشن کاری پودر سیر پاپریکا زردچوبه بزن حسابی که طمع دار شد 

زیرشو خاموش کن 

برای بشامل هم یه قالب کره ۵۰گرمی رو با یه قاشق ارد تفت بده با یه لیوان شیر میتونی نمک و فلفل و اویشنم بریزی خوب میشه از فرنی باید شل تر باشه 

یه نکته مهم اینکه اصلا مواد زیاد نریز لا به لا خوب نمیشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیاز متوسط رو نگینی خرد کن تفت بده گوشتو اضافه کن بد سرخ شدن قارچ و فلفل بد قشنگ تفت بده بزا ابش کشب ...

میگم حتما باید پنیر ورقه ای باشه نمیشه با پنیر پیتزای معمولی درست کرد؟؟

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 
دستورشو میدی عزیزم 

نصف یه سینه مرغ رو با پیازو نمکو فلفل و زردچوبه وزعفرون بپز بعد خرد کن بزار کنار.

یه پیاز نگینی کن سرخ کن یه حبه کوچیک سیر هم بزن تفت که خورد یه قاشق پر رب بزن تفت بده چهار پنج تا گوجه که پوره شده رو اضافه کن بزار تفت بخوره آب گوجه که کشیده شد یه کاسه کوچیک قارچ بریز تفت بده و مرغم بریز هم بزن فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و ادویه خود لازانیا بزن با یکم ریحون ساطوری.

سس بشاملم جدا درست کن کف پیرکس کره بمال یه قاشق هم بشامل با فرچه بزن بعد ورقا بزار سس گوشتی بریز بشاملو پنیر تا لایه آخر لایه آخر گذاشتی فقط بشاملو پنیر بریز بزار تو فر یا تستر نیم ساعت زیرش روشن باشه روشن درحد طلایی شدن .

من آخر کار قبل اینکه بزارم تو فر روش حسابی آب اسپری میکنم پنیری فضایی کش میاد😋

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز