2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی میخواد بنامتون بزنه ؟

شوهرم موقع عقد 7 سال پیش گفته بود خونه رو ب نامت میزنم الان میخوام خودم وقت بگیرم ب شوهرم بگم ب حرفی ک 7 سال پیش زدی الان عمل کن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
شوهرم موقع عقد 7 سال پیش گفته بود خونه رو ب نامت میزنم الان میخوام خودم وقت بگیرم ب شوهرم بگم ب حرفی ...

وقتی نیست که. شوهرتون باید بره هر دفترخونه ای که دوست داره اونجا یه استعلام صادر میکنه باید جوابش رو بره بگیره بعدشم بنام بزنه همین اگر ملکتون مشکل خاصی نداشته باشه ظرف ده روز تا دوهفته حداکثر آماده میشه برا انتقال

کاربر مرد هستم 
وقتی نیست که. شوهرتون باید بره هر دفترخونه ای که دوست داره اونجا یه استعلام صادر میکنه باید جوابش رو ...

ممنون از اینکه جواب دادید. 

خوبه نرفتم بنگاه 😅

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
ولی مواظب باشید بخاطر خونه بینتون دعوا نشه خدای نکرده

نه یه بار بهش گفتم گفت هر وقت شما بگی میام ب نام میزنم حرفی ک زدم باید عمل کنم 

منم با دعوا نمیخوام بهش بگم 

هم خونه هم اینکه قرار شده بود مهریه آمو جلو خانوادش قبول کنم عندالاستطاعه بعد فردای عقد بریم عندالمطالبه کنیم ک الان 7 سال گذشته نرفتیم ولی میخوام این کارم انجام بدم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
لازم نیست به کسی بگید همینکه شما بهم اعتماد دارید کافیه

بله اخه مشکلی ک هست اینه ک میخ ام ب نام خودم بزنم ک از دستمون نره 

چون پدرشوهر و مادرشوهر عزیزم فکر میکنن چون خونه رو ب نام پسرشون زدن اختیارشم دارن ک بفروشن همسرمم ک اصلا نه نمیتونه بگه بهشون 

چون دیدم ک هر وقت حرف فروش خونه میشه واحد خودشون و با ما یکی میکنن میکنن انقد میتونیم بفروشیم 

منم تصمیم گرفتم ک برم ب نام خودم بزنم 

بهشون ک نمیگیم ولی اگه قراره بفروشن مشخص میشه ک خونه ب نام منه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖