2777
2789
عنوان

نمیدونم چی شد که

279 بازدید | 23 پست

دوستان من ۲۲ سالم شوهرم ۴۰ سالشه 

هر چی بگم 

از جا خالی دادناش . حمایت نکردناش. روزی هزار بار بهم میگه خاندادم از تو مهمترن . مسولیت پذیر نیست . جلو هر کس نا کس باهام دعوا میکرد تو شهر غریب تو تنهای مطلق من گذاشته بود 

رابطمون سرد سرد 

با هر ی پله بهش تزدیک میشدم ۱۰۰ مینداخت پایین 

۲ سال ازدواج کردیم خواهرش ب بابام زنگ زد این دخترتونه دارن میارنش 

الانم قهر امدم خونه بابام ۴۱ روز ن زنگ میزد ن گفت چیزی لازم داری 

من تو این ۴۱ روز بهترین روزای زندگیم هست با یکی فقط در حد صحبت میکنیم 

انگار تمام تنهایام پر کرده واقعا معنی زندگی بمن فهمموند همیشه نصیحتم میکنه هر کاری میکنه ک خوشحال بشم نمیدونم هر چی با شوهرم کشیدم پیش این ی ارامش خاصی دارم 

بمن اهمیت دادن یاد داد 

گذاشت نماز بخونم . ولی شوهرم وقتی نماز میخوندم مسخرم میکرد 

و کلا خیلی بمن اهمیت داد تازه حس با ارزش دادن فهمیدم 

دوستان تازه شوهرم هر روز ب گوشی بابام پیام میده فش توهین میکنه 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

عزیزم پس جدا شو اول بعد سعی کن زندگی جدیدی بسازی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرت یک روانی.داعشی یا هرچیز دیگ

کار شما بسیار زشته

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عزیزم چرا خانواده تون این ۱۸ سال اختلاف سنی رو اهمییت بش قائل نشدن در ابتدا ؟!!!

در رابطه با صحبتت با فرد دیگه ای خیلی محتاطانه رفتار کن عزیزم، الان در شرایطی روحی مساعد و نرمالی نیستی که بتونی از روی منطق، درست و غلط رو تشخیص بدی

چ جوری آشنا شدی با طرف میدونه متاهلی؟

اره میدونه 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
عزیزم چرا خانواده تون این ۱۸ سال اختلاف سنی رو اهمییت بش قائل نشدن در ابتدا ؟!!! در رابطه با صحبتت ...

واسه همین دارم از شما کمک میگیرم

شوهرت یک روانی.داعشی یا هرچیز دیگ کار شما بسیار زشته

ممنون

ممنون

چجوری ازدواج کردی با شوهرت؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

اگه شوهرت به شما کم محلی کرده

شما داری خیانت میکنی

یه لحظه خودت رو جای شوهرت بزار

اگه ادامه این زندگی رو نمیخوای اول جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن

همون خدای که داری براش نماز میخونی از خیانت خوشش نمیاد