2777
2789

داشتم مینوشتم دستم خورد ارسال شد یک سال ونیمه بیکاره یه کار پیدا کردیم فقط یه هفته منت بقیه رو کشیدم بیان ضمانت یه تومن پول قرض کردیم واسه رفت و آمد و بقیه خرجا حالا که گفتن بیا سر کار نمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ار این مردا 

واییی

با خانوادش و مادرش اینا حرف بزن راضیش کنن

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
وای ار این مردا  واییی با خانوادش و مادرش اینا حرف بزن راضیش کنن

مادرش که طلاق گرفته رفته باباشم میگه به من چه آخه چرا خدا انقد بین بنده هاش فرق میزاره الان که دارم مینویسم بچم پیشم خوابیده با اشک چشم مینویسم دلم براش کباب

مادرش که طلاق گرفته رفته باباشم میگه به من چه آخه چرا خدا انقد بین بنده هاش فرق میزاره الان که دارم ...

عزیز دام خدا کمکت کنه 

دلم کباب میشه برات 

خودت نمتونی بری سر کار 

برادرش یا عمو

البت مردا از قوم زن حرف شنوی ندارن ممکنه لج کنن

وگرن میشد ب خانواده خودت بگی

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
عزیز دام خدا کمکت کنه  دلم کباب میشه برات  خودت نمتونی بری سر کار  برادرش یا عمو ...

از هیچ کس حرف شنوی نداره اصلا انگار زن وبچه نداره یه ماهه دارم میگم مانتوم پاره شده عین خیالش نیست اگر مامانم برای بچم چیزی نخره نه لباس داره نه هیچی