2777
2789
عنوان

خواب بد

116 بازدید | 12 پست

من دو باره خاب دیدم که بم میگن فلانی وقتش کم مونده...آیا میتونه جزو خابای پریشان باشه و خقیقت نداشته باشه؟اخه خدا چرابایدمنوپریشان کنه؟البته اینم بگم ک تو خاب میگفتم خدادعاموقبول میکنه واسه طول عمرش دعامیکنم ان شاالله عمرش طولانی میشه

سلام گلم انشالله که خیره هم برایشما و هم کسی ک خوابشو دیدین بنظرم اول صدقه بدین...ممکنه خواب از رو آشفتگی باشه طبق خوابایی ک اطرافیانم دیدن ممکنه که حقبقت باشه و بخاطر اینکه اوت شخص کارهای ناتمامشو تموم کنه ب یک نفر عیان میشه ک اگاهشکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم انشالله که خیره هم برایشما و هم کسی ک خوابشو دیدین بنظرم اول صدقه بدین...ممکنه خواب از رو آ ...

ینی خابم واقعیت داره؟خدا نکنه حقیقت باشه من تحملشو ندارم

ینی خابم واقعیت داره؟خدا نکنه حقیقت باشه من تحملشو ندارم

انشالله که واقعی نیست ولی خودم ب عنوان ی خانم اینک میگن خواب زن چپه قبول ندارم چون خیلی خپابهام تعبیرشدن اما صدقه دفع بلاست واقعا تاثیر دار همیشه ایت الکرسی بخون صدقه بده حتماااااااا مطمئن باش بلا دور میشه ازتون بهت قول میدم

انشالله که واقعی نیست ولی خودم ب عنوان ی خانم اینک میگن خواب زن چپه قبول ندارم چون خیلی خپابهام تعبی ...

میگن صدقه دفع بلاس آیا دفع همچین خابی هم هس؟ینی اگ واقعی باشه ولی من صدقه بدم میتونه باطل شه؟

میگن صدقه دفع بلاس آیا دفع همچین خابی هم هس؟ینی اگ واقعی باشه ولی من صدقه بدم میتونه باطل شه؟

بله چراکه نه ی اقایی ی خوابی دیده بود تو تلویزیون نشون دادش ی اتفاق بدی براش افتاده و بود و فلج شده بود بعدک خوابشتعریف کرد برای ی سید گفت اگ صدقه میدادی هرگز این اتفاق نمیفتاد یااگرم میفتاد هیچ اسیبی بهت نمیرسید خودت غفلت کردی