2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون قرص بخور عفونتش برطرف شه  دکتر درست نمیکنه درستم کنه انگار بدون بی حسی عصب کشی کنه دردش خیلی بده

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من دندونم پترسال عفونت کرد و ریشه اش اسیب دید

رفتم دکتر با ورم و عفونت انجام داد عصب کشی ولی خب براشست و شورفتم و کلی رفتم و اومدم خداروشکر دردی حس نکردم  جزبعدش ک اون شب یکم درد گرفت

وای منم همین جوری شدم دندونم شکست بعد درد شدید رفتم دکتر عکس گرفت گفت عفونت کرده قرص ازیترو بخور من که اینقدر درد داشتم اصرار که فردا بیام برام درستش کن خلاصه رفتم اصلا هر چی بی حسی میزد دندونم بی حس نمیشد همین طوری برام عصب کشی کرد بعد گفت وضع دندونت خیلی بده خلاصه که دیشب با کلی درد خوابیدم الان بلند شدم دیدم لپم باد کرده خیلی درد میکنه

من دندونم پترسال عفونت کرد و ریشه اش اسیب دید رفتم دکتر با ورم و عفونت انجام داد عصب کشی ولی خب برا ...

من یبار دندون درد داشتم بعد بهم نوبت نداد 20 روز بعد رفتم که عفونت نداشت دیگه ولی مردم تا عصب کشی کرد برام 

الان به دوستم گفتم دندونم درد میکنه عفونت کرده بهم گفت ارد و تف بده بعد بهش یه قاشق ماست با یه ذره زرد چوبه به خمیر نرم درست کن بزار روی لپت که ورم کرده با دستمال ببند تا چند ساعت میگه عفونتش میره

من یبار دندون درد داشتم بعد بهم نوبت نداد 20 روز بعد رفتم که عفونت نداشت دیگه ولی مردم تا عصب کشی کر ...

اخی🥺

من کلا هرچندتادندونی ک پیش دکترم عصب کشی کردم برخلاف

گفته ی بقیه میگفتن نمیتونی ازچات بلدشی و در داره؛دردنداشتم  

چیشد

من آرد نداشتم عزیزم نتونستم انجام بدم ولی دارم کمپرس آب گرم میکنم ،اب نمک قرقره میکنم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده زنگم زدم دندون پزشکی گفتم صورتم باد کرده گفت بعد از ظهر بیا تا دکتر ببینتت