2777
2789

بچه ها من دوروژ کرونا گرفتم تب 38بدن درد شدید چشم درد و سردرد حالم الان خیلی بده خودم دارم درد می‌میرم بچه دوساله پنج سالم چی کار کنم اگر بمیرم چی دارم گربه میکنم 22سالم فقط چی بخورم چی نخورم

دکتر برو حتما عزیزم

سی تی بده که اگر خدانکرده ریه درگیره تزریق رمدسیور شروع کنن واستون

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو شرایط تقریبا مشابه بودم استرس نداشته بلشه یکم سخته ولی میگذره اول با ماسک حتما حلو بچه ها بمون ......به بزرگه بگو با کوچیکه بازی کنن سرگرم شن خودت بیشتر استراحت کن ...مایعات زیاد بخور ...اگه حالت خوب نبود حتما برو دکتر ....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
گفتن تنگ نفس سرفه نداری لازم نیست

منم ندارم اما چون تب دارم دکتر برام نوشته🙁

انشالله خوب بشی عزیزم زود زود

استراحت کن خیلی

ویتانین ث جوشان

ویتامینD

زینک

میوه

ابلیموعسل

قرقره اب نمک

دمنوشای گیاهی

مایعات 

اینا بخور گلم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

از مایعات عافل نشو.

من الان روزانه بالای بیست تا لیوان مایعات میخورم.

دمنوش زنجبیل و پونه و اویشن

دمنوش بابونه

بادام میخیسونم رنده میکنم میزارم یه دوتا قل بزنه. فقط مواظب باش سر نره.

اب سیب و هویج روزی چندبار

اب جوش ابلیمو با عسل دوزی چندبار

دارو امام کاظم

و داروهای دکترم که البته فردا تمام میشن

خیلی میترسم ایشالله خوب بشی من غریبم برام دعا کن 

نترس 

هیچ چیز بدتر از ترس نیست.

همه تو این بیماری غریبن. کسی نمیتونه کنار آدم باشه.

از همسرت بخواه قبل از رفتن یه فلاکس آب جوش برات بزاره. یه بطری آب سیب و هویج. یه دمنوش.

کم گم استفاده کن. 

خیلی میترسم ایشالله خوب بشی من غریبم برام دعا کن  

ناراحت نباش 

منم درگیرم، دوتا بچه دارم ،غریب نیستم اما چون همه میترسن کسی نیومد

منم با بدن درد باید غذای بچه ها رو حاضر کنم، کارای خونه رو انجام بدم خیلی سخته چون همش دوست دارم استراحت کنم نمیشه 

نمیشه قرنطینه هم شد با بچه تو خونه ماسک زدم 

پدر گوشم دراومده ، مجبورم تا بچه ها نگیرن

خیلی ناراحت تنهایی نباش، همه همینن

برای درد بدنت ناپروکسن بخور خیلی خوبه

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند😊

[QUOTE=204790258]ناراحت نباش  منم درگیرم، دوتا بچه دارم ،غریب نیستم اما چون همه میترسن کسی نیومد منم با بدن در ...[/QUOTعلامتون چیه شما چی می‌خورید من خیلی میترسم