2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آراد یه خورده خز شده اگه بهتون بر نمیخوره

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نه میخوام نظرتونو بدونم

گفتم دیگه

باز من آراز رو بیشتر ترجیح میدم تا این دو🙏🏻

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آراد یعنی فرشته خوبی ها .باهمت و اراده

آخه هرجا میری از ده تا پسر 8 تاش ارادت باز بستگی به شما وهمسرتون داره معنیش خوبه ولی این دو یه کم قدیمی هستن با احترام ❤️❤️

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
آخه هرجا میری از ده تا پسر 8 تاش ارادت باز بستگی به شما وهمسرتون داره معنیش خوبه ولی این دو یه کم قد ...

اها مرسی گفتی نمیدونم انقدر اسم انتخاب کردیم ولی خانواده شوهرم بیشتر اینارو پسندیدن

اها مرسی گفتی نمیدونم انقدر اسم انتخاب کردیم ولی خانواده شوهرم بیشتر اینارو پسندیدن

به سلامتی عزیزم فقط با معنی بزارید من تا زایمان هیچکس نمی‌دونست اسم مورد علاقه ام چیه 😂😂😂

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
به سلامتی عزیزم فقط با معنی بزارید من تا زایمان هیچکس نمی‌دونست اسم مورد علاقه ام چیه 😂😂😂

ممنون سلامت باشی نمیدونم چی بزارم که برازندش باشه گیج شدم بعضیا میگن خیلی خوبه بعضیا میگن نه اصلا