2777
2789
عنوان

ناپدری نامادری.نافرزندی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 61 پست
خب ربطی نداره عزیزم میبرن حرم اولش یه دعایی میخونن منم یکی از فامیلام از یتیم خونه بچه ورداشته بزرگ ...

پس اگه دعا یا صیغه هست خوبه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دختر اکثرا با پدر صیغه میخونن برای پسر هم مثلا خواهر زن اگه بتونه بهش شیر میده تا محرم بشه به ...

آها.اره برای شیر دادن خواهر شنیده بودم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

خب حالا اگه یه زن دختر داشته باشه یا برعکس پسر داشته باشه.به دلایلی نتونه دیگه بچه دار بشه اونوقت دلش بخواد از هردوجنس داشته باشه و بره از بهزیستی جنس مخالف بچه ی خودش رو بیاره.اونوقت صیغه یا دعای خواهربرادری هم هست که بخونن،؟

چرا؟باید مرجع تقلید داشته باشی وگرنه میگن اعمالت قبول نیست.یه مرجع اعلم انتخاب کن.

تاحالا فکر نکردم که کی رو انتخاب کنم.تحقیق کنم ببینم کدوم خوبه.چشم حتما

بعدم اگه میخوای بچه بی سرپرستو بزرگ کنی از الان نا مادری ناپدری نکن عین بچه خودت بزرگش کن لازم نیست حتما از گوشت و خونت باشن ما هممون وجودمون از خداست اونا جز خدا کسو ندارن خیلی حساسن 

بعدم اگه میخوای بچه بی سرپرستو بزرگ کنی از الان نا مادری ناپدری نکن عین بچه خودت بزرگش کن لازم نیست ...

نه عزیزم من خودم خداروشکر دوتا بچه دارم.از آشناهامون بچه از بهزیستی آوردن برام سوال بود عزیزم

بله

یعنی صیغه ی خواهر برادری هست واقعا؟

به نظرمن آیت الله سیستانی اعلم هستش.حالا بازم خودت تحقیق کن.

اره اینم ادم درستیه👌

بزن دفتر مرجعت بپرس خو یا بزن به ۰۹۶۴۰ مرجعت هرکی باشه جوابتو میدن

بعداز آقای لنکرانی مرجع ندارم.

بعداز آقای لنکرانی مرجع ندارم.

نمیشه که نداشتن باشی، مرجع اگه بمیره هم هنوز مرجعت میتونه باشه، یا متونی انتخاب کنی که از یه مرجع زنده تقلید کنی

!WTF : Wow That's Fantastic
نمیشه که نداشتن باشی، مرجع اگه بمیره هم هنوز مرجعت میتونه باشه، یا متونی انتخاب کنی که از یه مرجع زن ...

ولی گفتن اگه بمیره نمیشه که