2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که تو قرآن اومده انجام بدید..... غیر از اون سمت کارای شیطانی کشیده میشه و پیامبر گفتن دنیا و آخرت اینجور آدما نابوده.... 

برای چشم زخم ون یکاد، چهارقل، ایه ماشالله لاحول ولا قوه..... 

صدقه دادن 

واسه رزق و روزی هم سوره واقعه و ذاریات، مخصوصا ذاریات معجزه میکنه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اینارو همراه خودم داشته باشم

بخون عزیزم ون یکاد میتونی همراهت داشته باشی....... هر روز سوره ذاریات بخون خیلی برکت میاره تو زندگی، 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
دعانویس بد نیست.

شوهرم وقتی مجرد بوده تو تهران پیش که دعا نویس دعا رزق و روزی انجام داده بعد همیشه داخل کیفش همراه داشتش هیچ وقت هم پول کم نمیاورد تقریبا ۴ ماه پیش کیف رو دزد برد از اون موقع به بعد زیاد اوضاع خوب نیست بعد این سه ماهه یه چیزی خریدیم از وقتی اومده تو زندگی همش بعد بیاری اومده هرکاری هم می کنم هرچی ارزون می دیم فروش نمیره البته دورمون حسود زیاد هست