2777
2789
عنوان

دوست دارم یه...

92 بازدید | 12 پست

پرنده یا خرگوش داشته باشه دخترم ولی خونمون بالکن نداره

دلمم نمیاد حیوونارو بزارم قفس

برا دخترمم میترسم اذیت بشه ۱۸ ماهشه🥴

چند سالگی حیوون خوبه؟چه حیوونی تو اپارتمان اذیت نمیشه؟

اخرش به تنگ ماهی میرسم🙄

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ماهیام قشنگن 

من خودم از بچگی ماهی دوست دارم 

همیشع ب قلبمم میگم ماهی قرمز 

عاشق سگم 

از وقتی فیدوم رفت دیگ ب هیچ سگی نمیتونم دل بدم

قصد داشتم خوکچه بخرم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرنده خوبه😍

چه پرنده ای؟پرنده تو قفس دلش نمیگیره؟🥺

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ماهیام قشنگن  من خودم از بچگی ماهی دوست دارم  همیشع ب قلبمم میگم ماهی قرمز  عاشق س ...

ماهی خودم خیلی دوست دارم ولی دخترم دس میندازه تو تنگ زبون بسته رو تلف میکنه😬

حیوونای چهارپا خیلی رسیدگی میخوان من شرایطشو ندارم

ماهی خودم خیلی دوست دارم ولی دخترم دس میندازه تو تنگ زبون بسته رو تلف میکنه😬 حیوونای چهارپا خیلی ر ...

وای😂😂😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عروس هلندی😍😍😍 خیلی خوبه هیچ ازارییم نداره  رابطش باادماخوبه باقفسم مشکل نداره  البت ...

پیپیشو کجا میریزه؟😶

گاز میگیره دخترمو؟سروصدا داره؟

من از پاهای پرنده ها وحشت دارم از گربه چون از هر جایی بالا میره و میپره بدم میاد از خرگوش به خاطر این که شبیه گاو اصن احساسات حالیش نمیشه خوشم نمیاد.حیوون مورد علاقه من سگه که تو اپارتمانیم‌میترسم سر و صداش همسایه هارو اذیت کنه.خیلی سگ دوست دارم اصن قلبم میره.هر سگیو دوس دارم کوچیک بزرگ مهربون وحشی هر چی باشه دوس دارم

من از پاهای پرنده ها وحشت دارم از گربه چون از هر جایی بالا میره و میپره بدم میاد از خرگوش به خاطر ای ...

اره برا سگ حیاط نیازه واقعا خودشم هلاک میشه تو خونه

توقفس البته رو وسایلاتونم ممکنه اینکاروکنه😂 ن گازنمیگیره اذیتش کنی گازمیگیره  باهاش حرف بزنی ...

عح میسی😍

اره برا سگ حیاط نیازه واقعا خودشم هلاک میشه تو خونه

حالا حیاط هیچی در روز سه چهار ساعت تو حیاط یا پارک میبرمش.اما سر و صدا داره.من واقعا سگ دوس دارم اصن کلیپاشونو میبینم‌که چقدر قلب مهربونی دارن‌گریم میگیره.یه سری سگا از ادما هم با ارزش ترن