2777
2789
نه همسایگی تر جیحن با هیچ یک از خانواده ها چه خودت چه همسرت خوب نیس..اصلا توب نیس نکن خواهرم اولش شی ...

دقیقاااا

من الان یه روز که میرم‌خونه بابام اصن نمیتونم تحمل کنم بعد میخواستم برم همسایشون شم خداروشکر که نرفتم

دقیقاااا من الان یه روز که میرم‌خونه بابام اصن نمیتونم تحمل کنم بعد میخواستم برم همسایشون شم خداروش ...

منم انقدر گفتن بیایید اینو ر مثل بقیه خواهر برادرات..گفتم نه اصلا..مستقل بودن..آرامش داری..مال خودتی..از زندگیت خبر ندارن..وسط زندگیت نیستن...و....هزاران فواید دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبقه پایین مادر شوهرم میشینم،باعرض پوزش دهنم سرویس شده،مکافات داریم،مهمون میاد بچه هاشون میان خونه ما،همه جاموکثیف میکنن،بچه های خودم بی ادب شدن اینقدر میرن کوچه،وقتی ام نمیزارم برن پدرشوهرم قاطی می‌کنه حوصله دعوا ندارم،همسایگی با خانواده شوهرمساوی با مرگ تدریجی یه زندگی

منم انقدر گفتن بیایید اینو ر مثل بقیه خواهر برادرات..گفتم نه اصلا..مستقل بودن..آرامش داری..مال خودتی ...

اره بخدا

چ دعوا هایی که نکردم با شوهرم بخاطر اینکه بریم اونجا ولی گفت نه من نمیخوام دخالت کنن

و مادرمم انقد میگفت و تو سرم میخوند خیلی اذیت شدم ولی شوهرم  هیچ وقت قبول نکرد و خدارو هزار بار شکر میکنم که قبول نکرد وگرنه با ابرو ریزی برمیگشتیم

اره بخدا چ دعوا هایی که نکردم با شوهرم بخاطر اینکه بریم اونجا ولی گفت نه من نمیخوام دخالت کنن و ما ...

خداروشکر‌‌..منم دورم ولی راضیم..شهر دیگم برم مشکلی ندارم ..آخه بودم..فقط آرامش تو خونم مهمه نه چیز دیگه ای

خداروشکر‌‌..منم دورم ولی راضیم..شهر دیگم برم مشکلی ندارم ..آخه بودم..فقط آرامش تو خونم مهمه نه چیز د ...

اره واقعا من با دوتا بچه خدا شاهده دیونه میشم خل میشم عصبی میشم.ولی فقط ۱ساعت بعد شام.

شما بچه نداری؟