2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردگی قابل درمان هست ولی ام اس هنوز درمانی نداره... 

برای افسردگی هم درمان قطعی شناخته نشده

یا به مرور و با دارو حل میشه

یا فرد باید دائم‌ در حال مصرف دارو باشه

بیماری های روحی و روانی خیلی بدتر از جسمی هستن

😔😔

اما هر دوش دردناکه و درمان قطعی وجود نداره

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
مشاوره تلفنی زنگ بزن دخترنابودمیشی که

فکر میکنم نیاز به دارو هستش . برای سردرد مداومی که دارم دکتر مغز و اعصاب رفتم ام ار ای دادم ینی هر ازمایشی بود دادم و خوب نشد دکتر قرص اعصاب داد بهتر شد و گفت فقط اعصابت اروم باشه کلا خیلی حرص میخورم و استرس میگیرم زود ولی خب گفت بهتره قرص نخوری ولی هنوزم ادامه داره و فکر نکنم با روانشناس و حرف زدن درست بشو باشه

فکر میکنم نیاز به دارو هستش . برای سردرد مداومی که دارم دکتر مغز و اعصاب رفتم ام ار ای دادم ینی هر ا ...

عزیزم چراخودتواذیت میکنی هیچی مثل داروهای گیاهی وخواب کافی برات مناسب نیست..دارونخوربه جاش ازبهارنارنج گل محمدی وبابونه وبه لیمو وچیزایی که مقوی اعصابن استفاده کن..هنوزاول راهی قرص چیه

برای افسردگی هم درمان قطعی شناخته نشده یا به مرور و با دارو حل میشه یا فرد باید دائم‌ در حال مصرف ...

بدیه بیماری روحی اینه که خب اون فرد دوست نداره کسی بفهمه خودم اینجوریم شاید حالم بد باشه ولی خوب تظار میکنم 😅 اخه کسی نیس از اطرافیان درک کنه واقعا 

یکبار از اول صحبت های استارتر و بعد جواب منو بخون...  البته شاید اطلاع نداشته باشی، ناراحتی، گ ...

من کلی ناراحتم.غصه میخورم گاهیم گریه میکنم.

خانوادمو میخوام.

میخوام برم المان تا ماهم به ارزوهامون برسیم.اینجا دارم پرپر میشم.  

یکبار از اول صحبت های استارتر و بعد جواب منو بخون...  البته شاید اطلاع نداشته باشی، ناراحتی، گ ...

واقعا؟ منم نمیدونستم اطلاعی نداشتم اصلا میترسم حتی بخوام سرچ کنم 😅

عزیزم چراخودتواذیت میکنی هیچی مثل داروهای گیاهی وخواب کافی برات مناسب نیست..دارونخوربه جاش ازبهارنار ...

اره ممنون حتما استفاده میکنم ایشالله اثر کنه

بدیه بیماری روحی اینه که خب اون فرد دوست نداره کسی بفهمه خودم اینجوریم شاید حالم بد باشه ولی خوب تظا ...

درسته 

خیلی از ادمایی که بیماری روحی دارن میگن کاش جسمم مشکل داشت ولی دچار بیماری روحی نمیشد

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز