2821
2789
عنوان

افسردگی

213 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من ۱۸ سالمه و نامزد دارم ولی از هم دوریم برای کارش دور شده از وقتی رفته البته قبلش هم حال خوشی نداشتم ولی وقتیم رفت بدتر شدم اکثر شبا در حال گریه . ۴ ماهه سردرد دارم و خوب نشده حتی ص ثانیه هم قطع نشده . نا امیدم . بی حالم . ینی میتونه افسردگی باشه؟ کی تجربه داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر دوریه

دوری منو نابود کرد 

10 ساله

دیوونه شدم امشب دیگه کلی با نامزدم حرف زدم

اون از من بدتر

خدا کمک کنه فقط

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
تازه هم عضو نی نی سایت شدم چجوری میشه عکس و بیو و اسم و عوض کرد؟

عکس و بیو رو میشه

اما اسم رو نمیتونی تغییر بدی

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
این حالی ودکترنمیری؟

والا تنهایی بخوام برم همه میفهمن یبارم به نامزدم گفتم گفتش همش تلقینه وقتی بگی افسرده ای ینی هستی پس قکرتو عوض کن 😅 دیگه هم حرفی نزدم 

فقط اومدم بهت هشدااار بدم که اگه 1% هم خودتو دوست داری دیگه گریهههه نکن .   افسردگی که چیزی نی ...

نه عزیزم

افسردگی بدترین بیماری شناخته شدش

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
بخاطر دوریه دوری منو نابود کرد  10 ساله دیوونه شدم امشب دیگه کلی با نامزدم حرف زدم اون از م ...

این دوری خیلی بده یک هفته میاد هستش دوباره میره واقعا ادم داغون میشه ☹

فقط اومدم بهت هشدااار بدم که اگه 1% هم خودتو دوست داری دیگه گریهههه نکن .   افسردگی که چیزی نی ...

بله خیلی بیماری ها هستن یکی بد تر از یکی . ایشالله هرکی این بیماری رو داره خدا شفا بده صبر بده . من که سپردم به خودش

2790
2823
2791
2779
2792