2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لیمو که خریدی بدون اینکه آب بزنید بذارید تو سینی دو سه روز بمونه تو جای خنک یا تو یخچال یه هفته تا پوست روش خشک بشه بعد آب بگیری اصلا آبلیمو تلخ نمیشع

لطفا حسود نباشیم
نمیدونم دیگه تازه یا نه ظهر شستم بعد دیدم داره میریزه تو قابلمه گذاشته تو آب گفت میخوام تلخیشو بگیره ...

نمیدونم حتما مامان تجربه داره؛من هیچوقت کاری نکردم فقط از صافی رد کردم تلخ نبود فقط به بار لیموارزون خریدم تلخ بودآبش یه ذره خریده بودم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان لیمو فریز کنید برا زمستون پاییز ....البته فعلا وقت هست..بشورید بعد بزارید فریزر تا یخ بزنه ۲۴ ساعت بعد دربیارین پوستشو بگیرین تا تلخ نشه برا زمستون ...حالت توپی ولی بدون پوست فریز کنید

اااا همسرمم گفت من گفتم نمیدونم چطومیشه شماامتحان کردی؟

اره عزيزم من  توى فريزر ميذارم 

اب ليمو ترش رو خودم ميگيرم هسته نداره ولى پالپ ليمو داره تو ظرف هاى كوچيك فريزرى ميريزم 

ابليمو كه بيرون نگه ميداريم بعد از چند وقت فقط ترشه هيچ عطر ليمو نداره ولى توى فريزر اينطورى نيست 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
اره عزيزم من  توى فريزر ميذارم  اب ليمو ترش رو خودم ميگيرم هسته نداره ولى پالپ ليمو داره ...

حتما انجام میدم دمت گرم مهربون

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز