2777
2789
عنوان

دعوای همسایه🙁

262 بازدید | 15 پست

بچه ها ما تو طبقه ای که زندگی میکنیم کلا دو تا همسایه هستیم بقیه خالیه منم چون نه بچه دارم نه تلوزیون میبینم کوچکتیرن صدا از بیرونو خوب میشنوم امشب صدای دعوای همسایمون میومد مرتیکه به زنش میگف گم شو برو خونه پدرت اینجا چرا موندی ای خدا ینی میشه دست این رو شه من طلاقش بدم بعد برگش گف تو یکی زیر سرته که دلت با من نیس زنه هم برگش گف دلم باهات نیس چون اذیتم میکنی باریکلا هر چی دهنت اومد بارم کن. من کلا چون شوهرم خییییییییلی ادم ارومیه نمیتونم اینجور حرفایی کع مردا به زنشون میگنو حضم کنم واقعا چرا باید با این حرفا عزت و احترام همدیگرو پایمال کنن؟اون بچه بیچاره چه گناهی کرده که باید دعوای مامان باباشو ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یه همسایه جدید داریم خانومه یهو قاطی میکنه بچش رو فحش میده و سرش جیغ میکشه اعصاب نداره کلا

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
اون بدبخت حق داره. انشاالله بچه دار که شدی اگه تونستی صبوری کنی یک زن واقعی هستی

نمیگم صبوری کنه ما همسایه بغلی هستیم صداش خونه ماست واسه یه زن زشته صداش رو همه ملت بشنون

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
اگر اقایون بدی های خودشون رو متوجه بودن نمی گفتن زیر سرتون بلند شده.زن با محبت زنده هست 

دقیقا منم با خودم گفتم اینجوری که تو عوضی بازی درمیاری زنه حق داره والا بخدا