2777
2789
عنوان

سینوزیت

213 بازدید | 14 پست

دوستان کسی سابقه سینوزیت داشته؟

من قبلا سینوزیت داشتم ولی خفیف بود

یکماه گذشته کرونا گرفتم و الان یه ۱۰ روزی هست که حس میکنم گاهی سرم سبک سنگین میشه و روی بینی و کلا ناحیه صورتم احساس فشار میکنم

کسی تجربه مشابه داشته؟

میخوام بدونم اصلا از سینوزیت میشه 

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …

من سینوزیت دارم و کرونا هم گرفتم این دردسر از عوارض کروناست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

آره عزیزم سینوزیت هستش همسرمنم همینطوری بود

دکتر نرفت بخاطر کرونا

خودش انتی بیوتیک مصرف میکنه بهتر شده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دوماه درگیر سردردو گوش دردو پیشونی دردم اونم شدید رفتم دکتر گف سینوزیت داری پیگیری نکردی بدترشده ۷تاسرم چرک خشکن نوش خداییش الان خیلی بهترم ولی وقتی ازحموم میام بیرون اگه قشنگ سرم رو خشک نکنم از سردردوگوش دردمیمیرم

✨چنان لطف او شامل هر تن است که هر بنده گوید خدای من است🙃چنان کارهرکس به هم ساخته که گویابه غیری نپرداخته❤️
من الان دوماه درگیر سردردو گوش دردو پیشونی دردم اونم شدید رفتم دکتر گف سینوزیت داری پیگیری نکردی بدت ...

شوهر من سینوزیت شدید داشت یه بارم مجردی عمل کرده ولی فایده نداشت یعنی تب میکرد بوی عفونت را حس میکردم سردرد شدید داشت .یه قطره عطاری داره به نام نازیل دستورش را بهت میده تمام مخاط سرت را خالی میکنه حال سرماوخوردگی پیدا میکنی .وابریزشطشدید . بعدم حجامت خدا را شکر سالهاست از سردرد راحت شده اینم تجربه ماست .اگر استفاده کردی نتیجه رابگو لطفا

شوهر من سینوزیت شدید داشت یه بارم مجردی عمل کرده ولی فایده نداشت یعنی تب میکرد بوی عفونت را حس میکرد ...

واای واقعا!!! دستت دردنکنه خداکنه داشته باشن اینجا اگه خوب شدم کلی دعاااات میکنم  

✨چنان لطف او شامل هر تن است که هر بنده گوید خدای من است🙃چنان کارهرکس به هم ساخته که گویابه غیری نپرداخته❤️

[QUOTE=204777081]واای واقعا!!! دستت دردنکنه خداکنه داشته باشن اینجا اگه خوب شدم کلی دعاااات  انشاالله خدا سلامتی بهتون بدم .منم الان که اومدم نی نی سایت نیتم همین بود اگر تونستم مشکل یکی را پاسخ بدم .امیدوارم شما هم بهره ببری چون همسرمن انقدر اموکسی کلاو بهش میدادن که دیگه خسته شد..

[QUOTE=204777081]واای واقعا!!! دستت دردنکنه خداکنه داشته باشن اینجا اگه خوب شدم کلی دعاااات  ان ...

سلامت باشین خیلی ممنون  *انشالله که برامنم اثرکنه  

من الان دوماه درگیر سردردو گوش دردو پیشونی دردم اونم شدید رفتم دکتر گف سینوزیت داری پیگیری نکردی بدت ...

وای منم امروز که از حموم اومدم ، با اینکه باد کولر هم بهم نخورده ولی بدتر شدم 

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …
من سینوزیت دارم و کرونا هم گرفتم این دردسر از عوارض کروناست

خوبم که میشیم عوارضش گریبان گیرمون میشه 

آره عزیزم سینوزیت هستش همسرمنم همینطوری بود دکتر نرفت بخاطر کرونا خودش انتی بیوتیک مصرف میکنه بهتر ...

اهان خب خداروشکر که بهترن

ولی من چون جدیدا کرونا داشتم ، دکترو میرم😂

وای منم امروز که از حموم اومدم ، با اینکه باد کولر هم بهم نخورده ولی بدتر شدم 

اره سینوزیت که بگیری سرت بشدت روی باد وهوای سرد حساس میشه من قبلاهیچ مشکلی نداشتم ولی الان ازحموم میام بیرون بایدقشنگ سرم رو سشواربکشم بعدم کلاه سرم کنم تا۳یا۴ساعت وگرنه از سردمیمیرم بعضی وقتا حس میکردم یکم سرم گیج میره ولی الان بهترم خداروشکرچون مراعات میکنم

اره سینوزیت که بگیری سرت بشدت روی باد وهوای سرد حساس میشه من قبلاهیچ مشکلی نداشتم ولی الان ازحموم می ...

خیلی بده واقعا

بعد منم انقدر اذیتم نمیکرد

در حد یه پیشونی درد بود اونم مثلا وقتی باد بهم میخورد یا از حموم میومدم

ولی از بعد کرونا، انگار حاد تر شد ، این فشاری که به بینی و فک و اینا وارد میکنه خیلی اذیت کنندس واسم 

البته من دندونمم چند ماهی هس درد میگیره و خودش خوب میشه

بعضیا بهم گفتن شاید دندونت باعث عفونت سینوست شده، ولی خودم میگم کرونا تاثیر گذاشت

حالا گفتم برم دکتر ببینم چی میگه

خیلی بده واقعا بعد منم انقدر اذیتم نمیکرد در حد یه پیشونی درد بود اونم مثلا وقتی باد بهم میخورد یا ...

اره دکتر رو حتما حتما برو من خداروشکر رفتم خیلی بهترازقبل شدم قبلا دردش مداوم بود