2777
2789
عنوان

کسی با فاویسم اشنایی داره؟

115 بازدید | 14 پست

دخترم ۴ ماهشه

دیروز و امروز مولتی ویتامین بهش دادم

بدنش دونه زده

آیا ممکنه فاویسم باشه؟

توی غربالگری اول مرکز بهداشت مشخص میشه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

فاویسم حساسیت به باقالی و یه سری داروهاست بیهوشی داره تاجایی که من میدونم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فاویسم داشت تو غربالگری ۴روزگی مشخص میشد ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
فاویسم حساسیت به باقالی و یه سری داروهاست بیهوشی داره تاجایی که من میدونم

ممنون میدونم اما شما میدونین آیا تو غربال اول نوزاد مشخص میشه یا نه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
یه واکنش بدنه ک فرد دچاره شک انافیلاکسی میشه یعنی تحریک شدن بیس ازاندازه به یه ماده 

ممنون

تو غربال اول مشخص میشه؟

تا جایی که من اطلاع دارم توی بیمارستان زمان تولد بچه به والدین میگن که بچه مشکل فاویسم داره. چون پسر ...

ممنون گلم

اگه فاویسم داشت تو غربالگری ۴روزگی مشخص میشد ..

عه ممنون

اونوقت اگه نداشت تو اون غرباله مطمئنه که نداره؟

عه ممنون اونوقت اگه نداشت تو اون غرباله مطمئنه که نداره؟

اره اگه داشت بعد از غربالگری از بهداشت زنگ میزنن بهتون اطلاع میدن ..وقتی زنگ نمیدنن ینی هم فاویسم نداره هم تیرویید

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره اگه داشت بعد از غربالگری از بهداشت زنگ میزنن بهتون اطلاع میدن ..وقتی زنگ نمیدنن ینی هم فاویسم ند ...

بازم ممنون

والا دیشب تا حالا گیج شدم‌تو تاپیکا یکی میگه هس تو غربالگری یکی میگه نیست

موندم

ممنون میدونم اما شما میدونین آیا تو غربال اول نوزاد مشخص میشه یا نه؟

نه اطلاع ندارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بازم ممنون والا دیشب تا حالا گیج شدم‌تو تاپیکا یکی میگه هس تو غربالگری یکی میگه نیست موندم

ن عزیزم خیالت راحت برا برادرزاده های من ک فاویسم دارن دو سه هفته بعد از غربالگری زنگ زدن گفتن بیاید بهداشت وقتی رفتن گفتن فاویسم دارن و رعایت کنن و اینا ..ولی برا خودمو گفتن اگه مشکلی باشه زنگ میزنیم ک نزدن

ن عزیزم خیالت راحت برا برادرزاده های من ک فاویسم دارن دو سه هفته بعد از غربالگری زنگ زدن گفتن بیاید ...

ممنون. خدا خیرت بده