2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

136 بازدید | 22 پست

بچها انقد دیگ فکرای بیخود میکنم راحب شوهرم میترسم واقعی شه چیکار کنم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو نی نی سایت نیا و تاپیکای خیانتو نخون

خودشم خیانت کرده 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
نکن ترو خدا داغون میشی هرکاری کردی اصلاح کن این اخلاق بد رو 

اره واقعا دارم داغون میشم نمیدونم چیکار کنم هیچکسم ندارم باهاش درد و دل کنم

چه فکرایی گلم؟ 

فکرای بیخود اینکه ولم کنه اه واقعا دیگ دارم دیوونه میشم یا خیانت کنه دوبارع

منم مثل شما بودم نابودت می‌کنه این بیماری

چیکار کردی خوب شدی

چقد این فکرا بده😭

دیوونه شدم خیلی وحشتناک اصلا دیگ ی روز خوش ندارم از‌خودمم بدم میاد فقط دعا کن برام

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز