2777
2789
عنوان

پشت درد کرونا

156 بازدید | 11 پست

بچه ها من روز هجده هستم هیچ علائمی ندارم ولی بین دو کتفم و قسمت جناغ قفسه ی سینه ام درد میکنه گاهیم حس میکنم چیزی تو گلومه به علاوه گاهی تو ناحیه ی معده ام هم احساس سوزش میکنم به نظرتون معده ام دچار مشکل شده ؟فردا پیش متخصص داخلی برم یا عفونی؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

تموم این دردات از معدته

جدی ؟برم پیش متخصص داخلی دیگه پس؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما خوب شدی ؟سی تی دادین درگیری داشتین؟؟

نه عزیزم سی تی ندادم اره خوب شدم خود به خود

نه عزیزم سی تی ندادم اره خوب شدم خود به خود

عزیزم چون من روز ۲۷ کرونام همین دردا رو دارم...

میترسم..شما روز چندم این دردا رو داشتین چ کار کردین خوب شدین؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم چون من روز ۲۷ کرونام همین دردا رو دارم... میترسم..شما روز چندم این دردا رو داشتین چ کار کردین ...

تا چند روز داشتین؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم چون من روز ۲۷ کرونام همین دردا رو دارم... میترسم..شما روز چندم این دردا رو داشتین چ کار کردین ...

منم اینقدر میترسیدم  یه مدت درگیر یه کاری شدم کلا از یادم رفت خوب شدم فکر کنم  استرسی بود  بیشتر حالا نمیدونم اگر از معدم ام بود کار خاصی نکردم خوب شد از بیست و یک روزم گذشته بود و فکرکنم یه ده روزی درد داشتم

منم اینقدر میترسیدم  یه مدت درگیر یه کاری شدم کلا از یادم رفت خوب شدم فکر کنم  استرسی بود& ...

اهان ببخشید بادگلو زیاد داشتین؟درد تو سینه هاتون میزد؟؟

دکتر برام قرص اعصاب توشت فک کنم بخورم از فکرش بیام بیرون بهتره

اهان ببخشید بادگلو زیاد داشتین؟درد تو سینه هاتون میزد؟؟ دکتر برام قرص اعصاب توشت فک کنم بخورم از فک ...

درد بیشتر پشتم بود تا قفسه ی سینه بادگلو هم بعد غذا داشتم البته خیلی زیاد نبود چرا قرص اعصاب اینقدر استرس داری یعنی؟

درد بیشتر پشتم بود تا قفسه ی سینه بادگلو هم بعد غذا داشتم البته خیلی زیاد نبود چرا قرص اعصاب اینقدر ...

نه میگه برا وسواسم ...برام نوشت ...

نخوردم هنوز .